Valentine's φωτιστικά: Δώρα αγάπης

Ο έρωτας είναι μια λέξη η οποία κρύβει ένα ξεχωριστό νόημα για κάθε άνθρωπο. Ένα συναίσθημα που δε συγκρίνεται με κανένα άλλο. Πλήθος ερωτευμένων ζευγαριών, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο πέρας των χρόνων. Ζευγάρια στη ζωή, στο θέατρο, στη τηλεόραση, στην επιστήμη. Ζευγάρια που μαζί κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους και να γράψουν ιστορία.

 Όμορφη εμπειρία ο έρωτας. Σε αναζωογονεί, σε μεθάει και σε κάνει να υποκύπτεις σε κάθε του πρόκληση, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, φόβο ή δεύτερες σκέψεις. 

Ο έρωτας τιμήθηκε από τα αρχαία κιόλας χρόνια! Ήταν ο ατακτούλης θεός Έρωτας, αυτός που με τα βέλη του σκορπούσε αυτό το μοναδικό συναίσθημα στον κόσμο. Και οι γονείς του, η Αφροδίτη και ο Άρης, που του έδωσαν φτερά και τον ονόμασαν φτερωτό θεό. Όχι όμως γιατί απλά έχει φτερά αλλά γιατί δίνει στους ανθρώπους φτερά.

«Οι άνθρωποι ονόμασαν τον έρωτα φτερωτό γιατί έχει φτερά. Οι Θεοί τον ονόμασαν έτσι γιατί δίνει φτερά!» Πλάτων

Οι θεοί γνώριζαν ότι τα μεγάλα ταξίδια της ζωής μόνο με τα φτερά του έρωτα μπορεί να τα πραγματοποιήσει κανείς. Είναι αυτός, η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη στη φύση και χρειαζόμαστε τα φτερά του για να κάνουμε την ανατροπή και την υπέρβαση και για να πιστέψουμε τελικά στη μοναδική του δύναμή που παρέμεινε αναλλοίωτη με το πέρας του χρόνου.

Και έτσι συνέχιζε να ζει ο έρωτας και την εποχή του Μεσαίωνα και απέκτησε τον δικό του προστάτη τον Άγιο Βαλεντίνο, που σε πείσμα των αυτοκρατορικών διαταγών δεχόταν να παντρέψει ερωτευμένα ζευγάρια, γεγονός που θεωρήθηκε έγκλημα.

Συνελήφθη και φυλακίστηκε. Καταδικάστηκε σε θάνατο δια λιθοβολισμού. Ο Βαλεντίνος επέζησε από τον λιθοβολισμό αλλά τελικά αποκεφαλίστηκε έξω από την πύλη της Flaminia στις 14 Φεβρουαρίου του 169 μ.Χ. Επρόκειτο για έναν πραγματικό προστάτη των ερωτευμένων! 

Όσο καιρό ο Βαλεντίνος ήταν μέσα στη φυλακή, αρνούμενος να αποκηρύξει την πίστη του, ερωτεύτηκε την τυφλή κόρη του δεσμοφύλακά του, στην οποία μάλιστα έστειλε κι ένα γράμμα με την υπογραφή: «Με αγάπη από τον Βαλεντίνο σου».

Από όπου όμως και εάν ξεκίνησε η ιστορία της αγάπης και του έρωτα, όποια διαδρομή και εάν ακολούθησε, κοινό σημείο αναφοράς είχε πάντα τους ερωτευμένους, που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο πολλές φορές κόντρα σε ήθη, έθιμα, γραπτούς ή άγραφους νόμους να αποδείξουν την αγάπη και τον έρωτά τους. 

Εάν λοιπόν σας έχει ήδη βάλει στόχο ο Θεός του έρωτα και θέλετε να υπογράψετε ένα μοναδικό δώρο για το αγαπημένος σας πρόσωπο, σαν άλλος «Βαλεντίνος», τότε επισκεφτείτε το eshop μας και διαλέξτε ένα μοναδικό Valentine's φωτιστικό! Προσθέστε μια ιδιαίτερη πινελιά στο χώρο σας! Δημιουργήστε ένα υπέροχο φωτιστικό με τα μονογράμματα σας σε διάφορα χρώματα και δείξτε την αγάπη σας!