Πρώτη μέρα στο σχολείο με τις πιο ιδιαίτερες ξυλομπογιές

Ποιος από μας δεν θυμάται την πρώτη μέρα στο σχολείο;

Από την προηγούμενη κιόλας μέρα είχαμε ετοιμάσει την τσάντα μας και μας περίμενε μπροστά στην πόρτα. Όλα ήταν έτοιμα! Τα βιβλία, τα τετράδια και φυσικά η κασετίνα μας! Την είχαμε “εξοπλίσει” με όλα τα απαραίτητα: μολύβια, στυλό, γομολάστιχες και φυσικά τις αγαπημένες μας χρωματιστές ξυλομπογιές. 

Το επόμενο πρωί λοιπόν και μόλις το ρολόι έδειξε 6:45 η μητέρα μας ξύπνησε για να ετοιμαστούμε για το σχολείο. Βάλαμε στον ώμο την σχολική μας τσάντα κρατήσαμε σφιχτά το χέρι της και φτάσαμε έξω από το σχολείο. Γύρω μας άπειρα παιδιά μαζί με τους δικούς τους γονείς. Το άγχος μεγάλο, άραγε θα καταφέρναμε να κάνουμε σύντομα φίλους; 

Το κουδούνι χτύπησε και μαζευτήκαμε όλοι στον χώρο της προσευχής και του αγιασμού. Καινούργια δασκάλα, νέοι συμμαθητές και μια μεγάλη τάξη μας περίμεναν στην συνέχεια. Κάτσαμε στα θρανία μας με σταυρωμένα χέρια, πήραμε τα βιβλία μας και ακούσαμε τη δασκάλα μας να μας λέει βγάλτε τις ξυλομπογιές σας για να ζωγραφίσουμε. 

Μια ζωγραφιά που όσα χρόνια και εάν περάσουν θα μας θυμίζει πάντα αυτή την πρώτη μας μέρα στο σχολείο! Τι χρειάζεται λοιπόν για την πρώτη μέρα στο σχολείο; Ένα θρανίο, ξυλομπογιές και μπόλικη φαντασία. Γιατί ένα κομμάτι ξύλο έχει θαυματουργές ιδιότητες!

Μέσα από τις ζωγραφιές τα παιδιά διασκεδάζουν, δημιουργούν, εκφράζονται και φυσικά αναπτύσσουν τη φαντασία τους! 

Η 3D Revolution, έχει δημιουργήσει για όλους τους μικρούς της φίλους μια υπέροχη ξύλινη θήκη με ιδιαίτερες ξυλομπογιές από κορμό δέντρου! Παρέχει τη δυνατότητα χάραξης ονόματος στις ξυλομπογιές καθώς και τη δυνατότητα χάραξης παιδικού ήρωα ή φωτογραφίας ή ακόμα και φράσης στη ξύλινη θήκη. Η συσκευασία διαθέτει 10 ξυλομπογιές με την μια από αυτές να είναι ταυτόχρονα και μπρελόκ!

Κάντε ένα μοναδικό δώρο, σε κάθε παιδί που πηγαίνει πρώτη μέρα στο σχολείο και βάλτε χρώμα σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερα μέρα!