Οι πιο ιδιαίτερες τσάντες του Καλοκαιριού είναι από φελλό

Μια μοναδική συλλογή με τσάντες από φελλό έρχεται να δώσει ρυθμό στις εμφανίσεις σας!

Oι τσάντες από φελλό είναι το must have του καλοκαιριού! Σε διάφορες παραλλαγές Yfos shopper bag, Yfos clutch, Yfos XL beltbag, Yfos Totebag, Yfos Βackpack, σε μοναδικά σχέδια από ανακυκλώσιμο φελλό, με μεταλλικές λεπτομέρειες, γίνονται το κομμάτι-κλειδί για να χαρίσετε αέρινο και χαλαρό στιλ ακόμα και σε city looks για το γραφείο.

Πρόκειται για τσάντες από ένα απρόσμενο υλικό με μίνιμαλ ύφος και καλοκαιρινή υφή που μπορείτε να τις κρατήσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Ταιριάζουν με ένα αέρινο φόρεμα για μια βραδινή βόλτα σε θερινό σινεμά ή εστιατόριο. “Μυρίζουν” καλοκαίρι και αυτομάτως δίνουν καλοκαιρινό vibe και χαρίζουν ανεμελιά σε κάθε outfit.

Πρόκειται για τσάντες που αναβαθμίζουν τις καθημερινές σας εμφανίσεις και αποτελούν τη μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Οι τσάντες από φελλό εκτός από το ότι είναι στιλάτες υιοθετούν το upcycling- δηλαδή χρησιμοποιούν υλικά που θα κατέληγαν στα σκουπίδια και δημιουργούν το δικό τους design. Αν σκεφτείτε πόσα υλικά πετάμε κάθε μέρα στα σκουπίδια χωρίς επί της ουσίας να έχει τελειώσει η χρηστική τους αξίας θα καταλάβετε ότι είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε αποφασιστικά στη σωτηρία του περιβάλλοντος.

Η 3D Revolution δημιούργησε μια σειρά από all time classic fashion items, κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά, που «σέβονται» την οικολογική ευαισθησία του 21ου αιώνα. Οι τσάντες από φελλό ανταποκρίνονται στο μοντέλο της βιώσιμης ανάπτυξης της κυκλικής οικονομίας, στην οποία τα προϊόντα και τα υλικά παραμένουν στην οικονομία το περισσότερο δυνατόν, με αποτέλεσμα η παραγωγή αποβλήτων να περιορίζεται στο ελάχιστο!

Η 3D Revolution είναι μία καινοτόμος εταιρεία 3D εκτυπώσεων, που εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες για να παράγει το τελικό προϊόν προς τον καταναλωτή. Τώρα με τις τσάντες από ανακυκλώσιμο φελλό, δείχνει τον δρόμο προς ένα πιο «πράσινο» αύριο και υπόσχεται να μας δείξει πολλές ακόμα παρόμοιες δράσεις στο άμεσο μέλλον!