Μοναδικοί διακοσμητικοί παιδικοί καθρέφτες

Το καλύτερο δωμάτιο του σπιτιού, το πιο φωτεινό,το πιο ασφαλές, το πιο ευρύχωρο, το πιο αγαπημένο… είναι το παιδικό δωμάτιο. Το παιδικό δωμάτιο, ο “μικρόκοσμος” των λιλιπούτειων φίλων μας, πρέπει να είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εμπνέει και να γεμίζει τα παιδιά με ευχάριστα συναισθήματα.

Είναι το δωμάτιο στο οποίο επικεντρώνουν την προσοχή τους στο μεγαλύτερο ποσοστό οι γονείς καθώς θέλουν να αποτελέσει τον ιδανικό χώρο φιλοξενίας για τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο της ζωής τους. Το παιδικό δωμάτιο είναι το «εργαστήρι ιδεών» του παιδιού μέσα στο σπίτι. Εκεί παίζει, εκεί χαλαρώνει, εκεί κοιμάται αλλά και εκεί διαβάζει!

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, ότι ο χώρος του παιδικού δωματίου, είναι πολύ σημαντικός και η διακόσμησή του, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής!

Το μυστικό στη δημιουργία ενός παιδικού δωματίου άξιου να φιλοξενεί τις μοναδικές στιγμές κάθε παιδιού δεν είναι άλλο από τη φαντασία. Πηγή έμπνευσής σας; Tι άλλο ο μικρός ήρωας ή η μικρή πριγκίπισσα σας! 

Μην ξεχάσετε να γεμίσετε το δωμάτιο με χρώμα. Οι τοίχοι, τα έπιπλα, τα λευκά είδη, τα παιδικά παπλώματα αλλά και τα διακοσμητικά που θα επιλέξετε θα πρέπει να αποτελούνται από τα αγαπημένα χρώματα και τα σχέδια των παιδιών σας! 

Η 3D Revolution φέρνει μεγάλα χαμόγελα στα μικρά πρόσωπα των παιδιών μέσα από τους μοναδικούς διακοσμητικούς καθρέφτες, σε σχήματα και χρώματα που σίγουρα θα λατρέψουν.

Unicorn, Rabbit, Cloud.. Τα όμορφα χρώματα τους, ο ιδιαίτερος σχεδιασμός, αλλά και η δυνατότητα αναγραφής του ονόματος της επιλογής σας θα εντυπωσιάσουν τα παιδιά σας και θα δώσουν ταυτόχρονα μια ιδιαίτερα νότα στη συνολική διακόσμηση του παιδικού τους δωματίου.

Οι καθρέφτες είναι ένα από τα πιο όμορφα διακοσμητικά και έχουν την ιδιότητα να κάνουν το δωμάτιο να μοιάζει μεγαλύτερο, φωτεινότερο και πιο ευχάριστο. Οι παιδικοί καθρέφτες της 3D Revolution είναι μικρά έργα τέχνης που ταξιδεύουν τα παιδιά μέσα από τις αξιαγάπητες φιγούρες, τα χαριτωμένα ζωάκια και τα αγαπημένα αντικείμενά τους.