Νέα εντυπωσιακά φωτιστικά μονογράμματα

Ο σωστός φωτισμός αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς της σύγχρονης διακόσμησης. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι ο φωτισμός στον χώρο μας πρέπει να είναι ανάλογος με τις συνήθειες μας αλλά και τις περιστάσεις!

Ο σωστός φωτισμός είναι αυτός που διαμορφώνει την ατμόσφαιρα μέσα σε έναν χώρο. Το μυστικό για τον κατάλληλο φωτισμό σε κάθε σημείο του σπιτιού δεν αφορά μόνο το να μπορείτε να δουλεύετε, να διαβάζετε ή να περνάτε ευχάριστες ώρες μέσα σε αυτόν αλλά πρέπει να σας βοηθάει να τονίσετε την αισθητική του και να δημιουργήσετε μια άνετη ατμόσφαιρα.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε λοιπόν, είναι ότι ένα φωτιστικό μπορεί είτε να αναδείξει έναν χώρο, είτε να τον υποβαθμίσει αισθητικά. Αυτός είναι και ο λόγος που η σωστή επιλογή φωτιστικών έχει πολύ μεγάλη σημασία!

Για να δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι τις περισσότερες φορές απαιτείται η τοποθέτηση και η χρήση διαφορετικών πηγών φωτισμού που «δένουν» μεταξύ τους. Κάθε φορά που θα επιλέγετε φωτιστικό για ένα δωμάτιο, θα πρέπει να εξετάζετε τον σκοπό του, το μέγεθος του δωματίου, τη διάθεση που θέλετε να δημιουργήσετε και την εικόνα του χώρου συνολικά.

Στη 3D Revolution δημιουργούμε τα πιο ιδιαίτερα φωτιστικά μονόγραμμα σε κάδρο με σχέδιο το όνομά σας, που μπορούν να ανανεώσουν εύκολα και γρήγορα τον χώρο σας με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο και να δώσουν την εικόνα που επιθυμείτε σε αυτόν!

Αυτό που χρειάζεται να θυμάστε είναι ότι το φως δεν πρέπει να είναι ενοχλητικό ούτε για σας ούτε για τους επισκέπτες σας, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να «χτυπάει» στα μάτια τους! Ανανεώστε λοιπόν τον χώρο σας με ένα υπέροχο φωτιστικό μονόγραμμα σε κάδρο με σχέδιο το όνομα της επιλογής σας!

Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά χρώματα και όμορφους φωτισμούς και κάντε και εσείς τη διαφορά!

Στη 3D Revolution δημιουργούμε πρωτότυπα φωτιστικά που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας και να δώσουν στον χώρο μια ιδιαίτερη αισθητική. Παρέχουμε custom made φωτιστικά με το μονόγραμμά που θα επιλέξετε! Μοναδικά χρώματα και σχέδια τα οποία κατανέμουν ομοιόμορφα τον φωτισμό στον χώρο σας δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!