Επιτοίχια Φωτιστικά Ήρωες 

Το παιδικό δωμάτιο μέσα στο σπίτι αποτελεί τον μικρόκοσμο των μικρών μας φίλων!

Είναι ο χώρος που περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους, είτε διαβάζοντας, είτε παίζοντας είτε απλά απολαμβάνοντας τον ύπνο τους. Έτσι λοιπόν κάθε παιδί αξίζει να έχει έναν χώρο που θα το εμπνέει, θα το ηρεμεί και θα του δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα.

Είναι γεγονός, ότι η διαδικασία διακόσμησης του παιδικού δωματίου και ιδιαίτερα η επιλογή ενός παιδικού φωτιστικού είναι μια διασκεδαστική διαδικασία για όλους!

Υπάρχουν λοιπόν διάφοροι τρόποι που μπορούν να δώσουν έναν χαρακτήρα παραμυθιού στο δωμάτιο των παιδιών σας. Βάλτε χρώμα τόσο στους τοίχους όσο και στα αντικείμενα και μην το φοβηθείτε. Ντύστε στα ροζ ή στα μπλε το παιδικό δωμάτιο και έτσι θα το κάνετε να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο σπίτι. Προσθέστε χρωματιστά έπιπλα αλλά και επιτοίχια φωτιστικά με τους αγαπημένους τους ήρωες! Η διαφορά θα φανεί αμέσως και τα παιδιά θα τα λατρέψουν!

Τα επιτοίχια φωτιστικά με ήρωες προσθέτουν διασκεδαστικό χαρακτήρα και χαρούμενο άγγιγμα σε κάθε παιδικό δωμάτιο! Για να γίνει λοιπόν το δωμάτιο ενός παιδιού, ακόμα πιο ελκυστικό και ευχάριστο, χρειάζεται φωτιστικά και διακοσμητικά που θα το εκφράζουν και θα το προκαλούν να απολαμβάνει εκεί τον ελεύθερο του χρόνο!

Προσαρμόστε τον φωτισμό σε κάθε γωνία του δωματίου, ώστε να ενθαρρύνει τα παιδιά να επιδοθούν σε ότι τους αρέσει περισσότερο με διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο.

Στην 3D Revolution θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από επιτοίχια φωτιστικά με ήρωες και θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μία μοναδική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο των παιδιών σας. Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων και διακοσμήστε το παιδικό τους δωμάτιο με τα κατάλληλα παιδικά φωτιστικά για την ηλικία και τις ανάγκες τους. 

Επιτοίχια φωτιστικά με ήρωες παιδικού δωματίου που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι, με το όνομά τους! Τα όμορφα χρώματα και ο κρυφός φωτισμός θα τους χαρίσουν απόλυτες στιγμές χαλάρωσης!