NanoLeaf Light Panel για έναν ιδιαίτερο χώρο

Ένας από τους χώρους που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας είναι το σπίτι μας! Αυτός είναι και ο λόγος που η διακόσμήσή του θέλουμε να ανταποκρίνεται τόσο στο γούστο μας όσο και στο στιλ μας. 

Κάποιοι προτιμούν την πιο boho διάθεση, κάποιοι την πιο πολυτελή και κάποιοι άλλοι την πιο cozy! Εάν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που επιθυμούν έναν ιδιαίτερο χώρο με high end vibe που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας, τότε τα NanoLeaf Light Panel είναι η ιδανική επιλογή για σας. 

Τι είναι τα NanoLeaf;

Τα Nanoleaf είναι μικρά πλακίδια τα οποία ενώνονται το ένα με το άλλο δίνοντας σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας. Αυτός ο τρόπος φωτισμού είναι κάτι εντελώς καινούργιο. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον κεντρικό φωτισμό αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντικατάσταση φωτιστικών όπως αυτά στα κομοδίνα. 

Τα Nanoleaf παίρνουν τη θέση τους σε όλο και περισσότερες γωνιές του σπιτιού, είτε για να φωτίσουν ένα δωμάτιο είτε για να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη και χαλαρή ατμόσφαιρα όσο εμείς διαβάζουμε ή όσο παρακολουθούμε την αγαπημένη μας ταινία. Μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν και για καθαρά διακοσμητικούς λόγους. 

Τα Nanoleaf είναι μια εκπληκτική προσθήκη στη διακόσμηση του σπιτιού σας

Για εσάς που ψάχνετε κάτι μοναδικό για να ανανεώσετε την διακόσμηση του χώρου σας τα NanoLeaf Light Panel της 3D Revolution είναι η ιδανική επιλογή! Όσον αφορά τις προδιαγραφές, κάθε πάνελ είναι πολύ λεπτό με διάσταση 50 x 47,2 cm. Περιέχει μετασχηματιστή με τα κομμάτια να μην είναι αποσπώμενα! Το φως που εκπέμπεται από κάθε πίνακα είναι ομοιόμορφο και φωτεινό και μπορεί να συντονιστεί σε όλο το φάσμα RGB.

H 3D Revolution είναι μία επαναστατική εταιρεία 3D εκτυπώσεων που εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες για να παράγει το τελικό προϊόν προς τον καταναλωτή. Το προσωπικό μας είναι κοντά σας με πλούσιες προτάσεις και λύσεις, για να υλοποιήσουμε από κοινού όλες τις ιδέες σας.