Επιτοίχια φωτιστικά με το σύμβολο της αγαπημένης σου ομάδας

Το να κάνετε ένα δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και δεν πρέπει να το αντιμετωπίζετε σαν μια αγγαρεία.

Η εύρεση του “τέλειου” δώρου είναι μια διαδικασία που πρέπει να προέρχεται από την καρδιά και να έχει ως αποτέλεσμα το χαμόγελο στο πρόσωπο του παραλήπτη. Δεν έχει σημασία ούτε ο λόγος ούτε η περίσταση για την οποία δίνετε ή παίρνετε ένα δώρο. Το μόνο που μετράει είναι το αν τα δώρα προέρχονται απ’ την ψυχή σας.

Μια τόσο απλή πράξη μπορεί εύκολα να μας κάνει ευτυχισμένους. Και δεν έχει καμία σημασία αν βρισκόμαστε στη θέση του αποστολέα ή στη θέση του παραλήπτη. Ένα δώρο συμβολίζει τα όμορφα συναισθήματα που νιώθουμε για κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο κι η προσφορά του αποτελεί μερικές φορές το δικό μας τρόπο για να τα εκφράσουμε.

Αν θέλετε, λοιπόν, να χαρίσετε κάτι σε κάποιον ή κάποιους που αγαπάτε, μην περιμένετε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ή επέτειο. Γίνετε αυθόρμητοι και κάντε μια έκπληξη στα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς να ξεχνάτε ότι κάθε δώρο πρέπει να έχει τη δική σας προσωπική σφραγίδα κι υπογραφή.

Εάν ψάχτετε ένα δώρο για κάποιο μικρό αλλά και μεγαλύτερο “παιδί” που αγαπά πολύ την ομάδα του τότε επιλέξτε ένα επιτοίχιο φωτιστικό με το σύμβολο της αγαπημένης του ομάδας!

Στη 3D Revolution σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα επιτοίχιο φωτιστικό όπως το θέλετε, ανάλογα με την έμπνευση και τη διάθεση που έχετε εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε μάλιστα να γράψετε μια φράση που να αντανακλά όλα όσα σημαίνει ο άλλος για σας ή να χαράξετε μια φωτογραφία της επιλογής σας! Τα δώρα, όποια μορφή και να έχουν, ξεκινούν από την ανάγκη μας να δώσουμε στους άλλους, χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα.

Τα προσωποποιημένα δώρα, μαρτυρούν τον χρόνο που ξόδεψε κάποιος για να το διαλέξει, με τη σκέψη του στο αγαπημένο του πρόσωπο. Την ενέργεια που χρειάστηκε για να μαντέψει τι στ΄ αλήθεια είναι αυτό που θα του δώσει χαρά. Τη μαγεία που πρόσθεσε για να χαρίσει στην απρόσωπη ύλη τη δική του φωνή.

Κάντε, λοιπόν, ένα δώρο σε σας και τους γύρω σας ξεκινώντας από σήμερα! Δε χρειάζονται πολλά, μόνο γνήσιο ενδιαφέρον, ζεστασιά και πολλή αγάπη.