Ξύλινοι σελιδοδείκτες για να μην χάνετε σελίδα

Τα βιβλία αποτελούν έναν αλλιώτικο κόσμο μια διαφορετική ζωή κρυμμένη σε σελίδες! Λίγες λέξεις μπορούν να δημιουργήσουν εικόνες και να μας γεμίσουν με τα πιο ιδιαίτερα συναισθήματα. 

Οι σελίδες ενός βιβλίου μπορεί να μας γεμίσει τα κενά! Κενά που μπορεί να μας έχουν δημιουργηθεί από αναμονές, δραστηριότητες, κενά συναισθημάτων για όλα εκείνα που έχουμε ζήσει και για όλα αυτά που περιμένουμε να ζήσουμε! 

Μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου ταυτίζεται κανείς με τον εκάστοτε πρωταγωνιστή! Χαίρεται με τη χαρά του, λυπάται με τη λύπη του! Η φαντασία οργιάζει και το μυαλό ταξιδεύει μακριά από όλα εκείνα που μπορεί να μας απασχολούν στην καθημερινή μας ζωή!

Όλες οι έγνοιες βρίσκονται σε παύση, όσο κρατάτε στα χέρια σας κρατάτε ανοιχτή μια “άλλη” ζωή! Ανάλογα το είδος του βιβλίου, βρίσκετε τον εαυτό σας και σε μια διαφορετική διάσταση. Η παραστατικότητα των λέξεων σε συνδυασμό με την αφήγηση και με τη δυνατότητα που έχει το μυαλό να τις μετατρέψει σε κάτι “υπαρκτό” αρκούν για να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι βρισκόμαστε εκεί που οι σελίδες του βιβλίου μας εξιστορούν!

Με ένα βιβλίο το μυαλό μας ανοίγει λίγο περισσότερο! Ένα βιβλίο μπορείτε και να το πείτε ακόμα και αγχολυτικό. Κι η αξία του δε μένει μόνο εκεί φυσικά.

Όταν λοιπόν διαβάζετε το αγαπημένο σας βιβλίο τίποτα δεν θέλετε να σας διακόψει από αυτό και φυσικά δεν θέλετε να χάσετε ούτε μια σελίδα! Οι ξύλινοι σελιδοδείκτες μας είναι μοναδικοί. Βασικό αξεσουάρ για όλα τα βιβλία και τα περιοδικά σας και το τέλειο δώρο για όλους αυτούς που αγαπούν τα βιβλία! 

Σταματήστε να στρέφετε τις σελίδες των αγαπημένων σας μυθιστορημάτων. Χρησιμοποιήστε ένα σελιδοδείκτη, έτσι ώστε να μην χάσετε το... νήμα της ιστορίας σας! Τόσο μοναδικοί όσο και διακοσμητικοί, θα σας ακολουθούν παντού! 

Ξύλινοι σελιδοδείκτες με το όνομα σας για εσάς που θέλετε να ξεχωρίσετε με τις επιλογές σας!