Ξύλινα Καδράκια για φωτογραφίες

Πολλοί λένε ότι μια φωτογραφία κλειδώνει μέσα της στιγμές, κυρίως ευχάριστες! Σπάνια όταν κλαίμε ή όταν δεν αισθανόμαστε καλά θέλουμε να μας βγάλουν μια φωτογραφία! 

Μια φωτογραφία μπορεί να μας θυμίσει διάφορες καταστάσεις και να μας ταξιδέψει στο παρελθόν ζωντανεύοντας διάφορες στιγμές! Μπορεί να ξεθάψει μνήμες και συναισθήματα. Γιατί μια φωτογραφία δεν δείχνει μόνο όσα εικονίζονται μέσα στο κάδρο της αλλά και όσα ήταν έξω από αυτήν, όλα όσα δε φαίνονται αλλά ήταν παρόντα και αυτά μπορεί να ήταν πολλά!

Μια φωτογραφία ένας άνθρωπος ή ένας τόπος μπορεί να σας θυμίσει όλα όσα ζήσατε κι αυτό γιατί είναι δικές εμπειρίες ή εμπειρίες που μοιραστήκατε με κάποιους άλλους. Τα συναισθήματά που γεννά μια φωτογραφία δεν μπορεί να είναι αρνητικά, γιατί οι περισσότερες σας θυμίζουν καταστάσεις με πρόσωπα που ακόμα υπάρχουν στη ζωή σας και έχουν αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση. 

Οι φωτογραφίες δεν αφήνουν τις μνήμες να ξεθωριάσουν γιατί η εικόνα τους μένει. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τις περισσότερες στιγμές που θυμόμαστε τις έχουμε συνδέσει με κάποιες φωτογραφίες μας. Ακόμα και όταν θέλουμε να αφηγηθούμε μία ιστορία πάντα ανατρέχουμε σε κάποια φωτογραφία για να δείξουμε στον άλλον και οπτικά τη στιγμή που θέλουμε να περιγράψουμε.

Όλες αυτές οι στιγμές που ζήσαμε και θέλουμε να τις ξαναζήσουμε βρίσκονται στις φωτογραφίες μας. Γι’ αυτό ας φροντίσουμε να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές, όμορφες αναμνήσεις, με όμορφες φωτογραφίες. Φωτογραφίες που μπορούμε να τις τοποθετήσουμε σε όμορφα ξύλινα κάδρα

Φωτογραφίστε λοιπόν, αυτά που αγαπάτε και τοποθέτησε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στα ξύλινα καδράκια μας και χαρίστε στους αγαπημένους σας χαμόγελα ή διακοσμήστε τον χώρο σας με τον καλύτερο τρόπο!

Η εταιρεία μας διαθέτει σχεδιαστές 3D με εμπειρία σε πολλά 3D προγράμματα έτσι ώστε να μπορέσουν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Από cad αρχιτεκτονικά - μηχανολογικά σχέδια μέχρι και 3D γλυπτική. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς!