Ξύλινα Καδράκια που κρατούν τις στιγμές σας αξέχαστες

Είναι γεγονός ότι η διακόσμηση του σπιτιού μας, δείχνει κομμάτι του στιλ αλλά και της προσωπικότητάς μας. Μέρος αυτού αποτελούν τόσο οι πίνακες όσο και τα καδράκια που μπορεί να στολίζουν τους τοίχους του σπιτιού μας και όχι μόνο! 

Οι εικόνες που θα επιλέξετε να απεικονίζονται σε αυτά συνήθως έχουν ξεχωριστή σημασία, μιας και μπορεί να σας θυμίζουν μια όμορφη στιγμή που μπορεί να έχετε ζήσει ή να ξυπνούν όμορφα συναισθήματα και σκέψεις ή μπορεί πολύ απλά να ταιριάζουν με την όλη αισθητική του χώρου σας! 

Άραγε ένα κομμάτι ξύλο μπορεί να αποτυπώσει μια σημαντική στιγμή της ζωής μας; Μια εικόνα μπορεί να κρατήσει τις αξέχαστες τις στιγμές μας;

Η 3D Revolution σας δίνει τη δυνατότητα να χαράξετε ή να τοποθετήσετε την αγαπημένη σας φωτογραφία σε ένα μοναδικό ξύλινο καδράκι με το οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε και τον χώρο σας! 

Μια φωτογραφία μπορεί να σας βοηθήσει να θυμηθείτε ότι και εάν έχετε ξεχάσει με το πέρασμα των χρόνων και να σας γεμίσει συναισθήματα. Μπορεί να δώσει εικόνα στις λέξεις που πολλές φορές δεν “φτάνουν” για να περιγράψουν μια πολύ σημαντική στιγμή. Άλλωστε είναι γνωστή σε όλους μας η έκφραση: “Μια εικόνα χίλιες λέξεις”! 

Μια φωτογραφία μπορεί να κρατήσει αναλλοίωτες στον χρόνο τις στιγμές και να σας ξυπνήσει μοναδικές μνήμες κάθε φορά που την κοιτάτε. Κάθε φωτογραφία αντικατοπτρίζει την αγάπη για τη στιγμή, διεγείρει τη φαντασία σας και αποτελεί ένα ταξίδι στον χρόνο και στον χώρο! 

Με το μοναδικό ξύλινο καδράκι της 3D Revolution μπορείτε να κρατήσετε τις στιγμές αξέχαστες. Αποτελεί ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας που θα τους κάνει στη στιγμή να αποκτήσουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους! Η 3D Revolution φέρνει μεγάλα χαμόγελα στους αγαπημένους σας με τα πιο ιδιαίτερα ξύλινα Καδράκια με τα ονόματά τους αλλά και με την αγαπημένα τους φωτογραφία.