Επιτοίχια κατασκευή αποθήκευσης βιβλίων

Το διάβασμα ενός βιβλίου θυμίζει ένα ταξίδι χωρίς σύνορα! 

Όποιο βιβλίο και να διαβάσει κανείς, ένα είναι το σίγουρο, ότι θα βγει κερδισμένος και αυτό γιατί αποτελεί το πιο ιδιαίτερο πέρασμα από τον κόσμο της γνώσης στον κόσμο της φαντασίας! Συντροφιά με ένα βιβλίο μπορούμε να κλαίμε, να γελάμε και φυσικά να φιλοσοφούμε. 

Και αφού το βιβλίο έχει όλα αυτά τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τότε γιατί είναι δύσκολο για τους περισσότερους γονείς να πείσουν τα παιδιά τους να στραφούν σε αυτό;

Υπάρχουν πολλές απαντήσεις, όπως ότι το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα δεν βοηθά στο να αγαπήσει το παιδί το βιβλίο και αυτό γιατί το έχει ταυτίσει με τη σχολική γνώση. Ακόμα οι περισσότεροι γονείς ξεκινούν με όρεξη για να “μυήσουν” τα παιδιά τους στον κόσμο του βιβλίου αλλά κάπου στη μέση της “διαδρομής” το ξεχνούν και θεωρούν ότι τα παιδιά μετά την ηλικία των 6 ετών δεν χρειάζονται την παρέα τους για να ξεφυλλίσουν παρέα το αγαπημένο τους βιβλίο. 

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι για να μπει ένα παιδί στη διαδικασία να διαβάσει ένα βιβλίο πρέπει το βιβλίο αυτό να ταιριάζει στον χαρακτήρα του και φυσικά να του αρέσει! Με αυτό τον τρόπο η διαδικασία του διαβάσματος θα συνεχιστεί. 

Το παιδί πρέπει να καταλάβει ότι τα βιβλία δεν αποτελούν ένα ξένο απρόσιτο κομμάτι αλλά μέρος της καθημερινής του ζωής. Θα πρέπει να μπορεί να φανταστεί τον αγαπημένο του ήρωα ως μέρος της καθημερινότητάς του. Γεμίστε λοιπόν το παιδικό δωμάτιο των παιδιών σας με κάθε λογής βιβλία και δώστε του το κίνητρο να ξεκινήσει το διάβασμά τους! 

Και εάν σκέφτεστε πως θα χωρέσουν τόσα βιβλία στο παιδικό δωμάτιο η επιτοίχια δημιουργία από ξύλο σε σχήμα κάστρο για αποθήκευση βιβλίων, της 3D Revolution θα σας λύσει τα χέρια! Μια έξυπνη και μοναδική πινελιά διακόσμησης για το παιδικό χώρο που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους!