Επιτοίχια φωτιστικά παιδικού δωματίου

Ένας από τους πιο ζεστούς χώρους κάθε σπιτιού θεωρείται το παιδικό δωμάτιο. Και πως να μην είναι άλλωστε; Αφού είναι το μέρος όπου τα παιδιά παίζουν, διαβάζουν και κάνουν όνειρα για το μέλλον!

Κάθε παιδί χρειάζεται να αισθάνεται ότι διαθέτει, έναν προσωπικό χώρο, ένα καταφύγιο, όπου μπορεί να ηρεμήσει και να εκφραστεί χωρίς να αισθάνεται συνεχώς το βλέμμα των άλλων μελών της οικογένειας. Η ανάγκη αυτή, μολονότι πιο ευδιάκριτη κατά την εφηβεία, στην πραγματικότητα υπάρχει από πολύ μικρότερη ηλικία. Το παιδί χρειάζεται ορισμένες ώρες απομόνωσης όχι μόνο για τη μελέτη και το παιχνίδι του, αλλά και για τον ύπνο και τη χαλάρωσή του.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι ο χώρος του παιδικού δωματίου, είναι πολύ σημαντικός και η διακόσμησή του, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής! Ένα δυνατό χαρτί πέραν των επίπλων, των χρωμάτων στους τοίχους και των αντικειμένων για την ιδανική διακόσμηση είναι το φως και τα φωτιστικά που χρησιμοποιούνται! Χωρίς το σωστό φωτισμό, μπορεί να επηρεαστούν αρνητικά τα χρώματα και οι υφές, να γίνουν όλα μουντά χωρίς εντάσεις και να χαλάσει το συνολικό αποτέλεσμα.

Η διακόσμηση ενός χώρου επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο που ρέει η ενέργεια και κατ’ επέκταση επηρεάζει και τη διάθεση. Σε αυτή τη ζυγαριά ενεργειακής ισορροπίας, ο φωτισμός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και προκαταβάλει αμέσως και ενστικτωδώς θετικά ή αρνητικά κάθε παιδί!

Για να γίνει λοιπόν το δωμάτιο ενός παιδιού, ακόμα πιο ελκυστικό και ευχάριστο, χρειάζεται φωτιστικά και διακοσμητικά που θα το εκφράζουν και θα το προκαλούν να απολαμβάνει εκεί τον ελεύθερο χρόνο, την χαλάρωση και το παιχνίδι του.

Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να εμπνέει την δημιουργικότητα, αλλά και την αγάπη για μάθηση. Χρειάζεται, λοιπόν, φωτιστικά που να είναι πρακτικά, εντυπωσιακά και που οπωσδήποτε ταιριάζουν με την ψυχοσύνθεση του παιδιού.

Η 3D Revolution φέρνει μεγάλα χαμόγελα στα μικρά πρόσωπα των παιδιών μέσα από τα επιτοίχια φωτιστικά παιδικού δωματίου, με τα ονόματά τους. Τα όμορφα χρώματα, ο ιδιαίτερος κρυφός φωτισμός και τα μοναδικά σχέδια, θα τους χαρίσουν απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και θα δώσουν ταυτόχρονα μια ιδιαίτερα νότα στη συνολική διακόσμηση του χώρου!

Επιλέξτε ανάμεσα στις μοναδικές προτάσεις επιτοίχιου φωτισμού της 3D Revolution ή ζητήστε το δικό σας σχέδιο και ανανεώστε το παιδικό δωμάτιο του σπιτιού σας! Όποια και να είναι η επιλογή σας θυμηθείτε πως θέλετε ένα δωμάτιο, γεμάτο φως και αισιοδοξία, που να ταιριάζει στο χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του παιδιού.