Το photo led που κρατάει τις στιγμές αξέχαστες

«Η φωτογραφία δεν παγιδεύει απλώς το χρόνο για να επαναφέρει στιγμές της πραγματικότητας, αλλά γεννάει μέσα απ’ τη συνάντηση αυτή μια νέα πραγματικότητα».

Πλάτων Ριβέλλης

Πόσο όμορφες είναι οι φωτογραφίες! Όλες οι αναμνήσεις αλλα και οι στιγμές μας αποτυπωμένες κάποτε σε χαρτιά και τώρα πια σε στικάκια κι υπολογιστές.

Η φωτογραφία είναι αγάπη για τη στιγμή, ελατήριο για τη φαντασία, μια πρόκληση!

Μπορεί να μην μπορούμε να φέρουμε πίσω τον χρόνο, μπορεί να μην καταφέρουμε ποτέ να ξαναζήσουμε τις ίδιες στιγμές πάλι από την αρχή, αλλά πάντα οι φωτογραφίες θα μας κατακλύζουν με τόσο έντονα κι ανάμεικτα συναισθήματα που η νοσταλγία που μας προκαλούν θα είναι λες και τις ξανά ζούμε για λίγο και πάλι.

Άλλωστε οι φωτογραφίες είναι το πιο κοντινό μέσο για να ξανά ζήσεις τις στιγμές και να τις αναπολήσεις. Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι των αναμνήσεων το οποίο μένει αναλλοίωτο γιατί κανείς δεν μπορεί να μας το στερήσει!

Γιατί οι φωτογραφίες είσαι εσύ! Οι αναμνήσεις σου, οι στιγμές που πέρασες, ό,τι σε έκανε να κλάψεις και να γελάσεις. Γι’ αυτό αγαπάμε τις φωτογραφίες, γιατι με αυτές κρατάμε στην «αιωνιότητα» τη στιγμή, που θέλουμε να θυμόμαστε για την υπόλοιπη ζωή μας.

Δεν είναι τυχαίο, ότι τις περισσότερες στιγμές που θυμόμαστε τις έχουμε συνδέσει με τις φωτογραφίες μας. Οι στιγμές μπορεί να περνούν μα οι φωτογραφίες μένουν! Δίνουν εικόνα στις λέξεις που πολλές φορές είναι «μικρές» για περιγράψουν τις στιγμές.

Ξυπνάνε μνήμες και κρατούν τις αναμνήσεις αναλλοίωτες στον χρόνο!

Η 3D revolution μία καινοτόμος εταιρεία 3D εκτυπώσεων, που εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες για να παράγει το τελικό προϊόν προς τον καταναλωτή, σας δίνει τη δυνατότητα να χαράξετε τη δική σας αγαπημένη φωτογραφία και να εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με ένα πρωτότυπο φωτιστικό photo led! Μπορείτε μάλιστα να γράψετε μια φράση που να αντανακλά όλα όσα σημαίνει ο άλλος για σας ή να χαράξετε τα ονόματα ή την ημερομηνία της επιλογής σας!

Κρατήστε ζωντανές τις αναμνήσεις σας με ένα φωτιστικό photo led και παγώστε το χρόνο στις πιο δυνατές κι έντονες στιγμές. Στις στιγμές που θέλετε να κρατήσετε για πάντα!