Κορνίζα καρδιά με ρολόι: Το πιο ιδιαίτερο δώρο

Δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή από αυτή που αποφασίζεις να κάνεις ένα δώρο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο! Και είναι αλήθεια ότι, όταν χαρίζεις ένα δώρο σε ένα σημαντικό για σένα άνθρωπο δεν το κάνεις για να λάβεις πίσω κάποιο αντάλλαγμα, παρά για να δεις το χαμόγελο να σχηματίζεται στο πρόσωπο του.

Σημασία έχει όταν ψάχνεις να βρεις το “ιδανικό” δώρο, να σκέφτεσαι το πώς μέσα από αυτό θα κάνεις χαρούμενο τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει στη ζωή σου. Χαρούμενο με μικρές απλές πράξεις και πράγματα που έχουν αξία συναισθηματική, δηλαδή ανεκτίμητη.

Γιατί πιο σημαντικό από όλα είναι εκείνο το χαμόγελο που το βλέπεις και ξέρεις πως ο άλλος χαμογελάει χάρη σε ‘σένα, εξαιτίας της δικής σου πράξης! Μιας πράξης που γίνεται με ανιδιοτέλεια και φυσικά δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται σαν μια ακόμα αγγαρεία. Γιατί τα δώρα μπορούν να αποτελούν μια έκφραση αγάπης.

Είναι αυτά που μπορούν να ενδυναμώσουν μια σχέση και είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείς να δείξεις ότι νοιάζεσαι για τον άλλον. Υπάρχουν δώρα που κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα την επανασύνδεση ή που βοήθησαν να ξανασκεφτείς και να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα μια ειδική περίσταση. Άλλωστε τα καλύτερα δώρα είναι αυτά που δεν τα περιμένεις κι αυτά που σε ξαφνιάζουν.

Μπορεί τα δώρα να είναι “μικρά” αλλά έχουν τεράστιες δυνατότητες. Γιατί η αγάπη είναι πράξη και το νόημά της φαίνεται ακόμα και στα πιο μικρά. Είναι σύμβολα αγάπης, φιλίας, ευγνωμοσύνης, είναι «μικρά “σ’ αγαπώ” που πήραν σάρκα».

Ένα δώρο συμβολίζει τα όμορφα συναισθήματα που νιώθουμε για κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο κι η προσφορά του αποτελεί μερικές φορές το δικό μας τρόπο για να τα εκφράσουμε.

Αν θέλετε, λοιπόν, να κάνετε ένα δώρο σε κάποιον που αγαπάτε, μην περιμένετε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ή επέτειο. Επισκεφθείτε το eshop μας και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μια κορνίζα από ξύλο σε συνδυασμό με ρολόι. Μπορείτε μάλιστα να γράψετε μια φράση που να αντανακλά όλα όσα σημαίνει ο άλλος για σας ή να χαράξετε μια φωτογραφία της επιλογής σας!

Τα προσωποποιημένα δώρα, μαρτυρούν τον χρόνο που ξόδεψε κάποιος για να το διαλέξει, με τη σκέψη του στο αγαπημένο του πρόσωπο. Την ενέργεια που χρειάστηκε για να μαντέψει τι στ΄ αλήθεια είναι αυτό που θα του δώσει χαρά.

Η κορνίζα από ξύλο σε συνδυασμό με ρολόι συνθέτει το πιο πρωτότυπο δώρο! Εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα!