Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία μας διαθέτει επιλογή τρόπου πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, η οποία, όπως αναλύεται και ακολούθως, συνδέεται, μεταξύ άλλων, και με τον χρόνο επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας ή/και τον χρόνο αποστολής του προϊόντος σε εσάς.

Αφού αποφασίσετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας. Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που τηρεί η εταιρεία μας και συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας.

Ειδικότερα για τις πληρωμές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται διά μέσου της Every Pay, και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας  που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και διασφαλίζουν τις  πληρωμές σας.​

  

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

A) Κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μέσω web banking

Πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας με τραπεζική κατάθεση:

 ​

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ​

Αριθμός Λογαριασμού: ​5115-087823-571

IBAN:​ GR93 0172 1150 0051 1508 7823 571

Κάτοχος λογαριασμού:  ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το oνοματεπώνυμό σας.

 

● Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεταφορά χρημάτων, χρησιμοποιώντας το web banking οποιασδήποτε τράπεζας εσείς επιθυμείτε.

● Στη συνέχεια θα πρέπει να μας στείλετε στο [email protected] την απόδειξη κατάθεσης.

● Εφόσον δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση των χρημάτων εντός 10 ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

 

*Σημείωση: Σε περίπτωση που επιλέξετε κατάθεση μέσω web banking διαφορετικής τράπεζας της συνεργαζόμενης της εταιρείας μας, ενδέχεται να χρεωθείτε τραπεζικά έξοδα για την συναλλαγή και ίσως να υπάρξει και μικρή καθυστέρηση της παραγγελίας σας μέχρι να επιβεβαιωθεί η πληρωμή στο σύστημά μας.

  

B) Εξόφληση μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας πριν την αποστολή της παραγγελίας, μέσα από το σύστημα πληρωμών της εταιρείας Everypay.*

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για τις αγορές σας τότε θα μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της EveryPay με τη μέθοδο Redirect. Είναι δεκτές όλες οι κάρτες από όλες τις τράπεζες και με όλες τις σημάνσεις: Visa, Mastercard, Maestro, Dinners και Discover.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, Dinners και Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία τη συναλλαγή.

 

Γ) Paypal

Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της PayPal. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο shop.3drevolution.gr 

  

Δ) Πληρωμή και Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα

Εάν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής και παραλαβής της παραγγελίας σας το φυσικό κατάστημα, θα πρέπει να έχει προηγηθεί πραγματοποίηση της παραγγελίας σας στο σύστημα, είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά, και να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του/των προϊόντος/ων πριν από την παραλαβή τους.

Εφόσον δεν πραγματοποιηθεί παραλαβή από το φυσικό κατάστημα εντός επτά (7) ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Το 3drevolution.gr καθώς και το φυσικό κατάστημα ακολουθούν την ίδια τιμολογιακή πολιτική. Τυχόν εκπτώσεις, προσφορές και άλλες προωθητικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα στο 3drevolution.gr, δύναται να ισχύουν και για τις αγορές από το φυσικό κατάστημα βάση  αποθέματος.

  

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τρόποι πληρωμής για αποστολή παραγγελιών στην Κύπρο:

● Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

● Πληρωμή μέσω Paypal