Ξεχωριστές Πασχαλινές Λαμπάδες

Το Πάσχα πλησιάζει και όλοι ανεξαρτήτως αν είμαστε νονοί ή όχι, αναζητούμε τις πιο όμορφες πασχαλινές λαμπάδες.

Φέτος λοιπόν οι λαμπάδες είναι προσωπική μας υπόθεση και έχουν και όνομα και χάρη!

Στη 3D Revolution ξέρουμε πόσο αγαπάτε τις ημέρες του Πάσχα γι’ αυτό δημιουργήσαμε τις πιο ιδιαίτερες λαμπάδες που μπορούν να έρθουν στα “μέτρα” σας. Κάναμε τις λαμπάδες όσο πιο προσωπικές και "ονομαστικές" γίνεται και με δυνατότητα για προσωπικές ευχές!

Στη 3D Revolution κάθε λαμπάδα μας έχει το όνομα του παιδιού που θα την κρατήσει και μπορεί να έχει και τις δικές σας προσωπικές ευχές!

Λαμπάδα με το δικό σας μονόγραμμα

Μία λαμπάδα με το μονόγραμμα της επιλογή σας, σε διάφορα χρώματα μαζί με ένα τρυφερό σημείωμα από σας θα είναι μία “super λαμπάδα” που θα εντυπωσιάσει αυτό το Πάσχα το βαφτιστήρι σας ή τους αγαπημένους σας!

Σετ λαμπάδα με διακοσμητικό καθρέφτη unicorn

Μονόκεροι και όνειρα, αυτό το Πάσχα θα τρυπώσουν στις λαμπάδες της 3D Revolution και θα εντυπωσιάσουν τα μικρά αλλά και τα μεγάλα κορίτσι!

Σετ λαμπάδα με διακοσμητικό καθρέφτη cloud

Μια λαμπάδα που πραγματικά θα λατρέψει κάθε παιδί! Ζητήστε μας να γράψουμε το όνομα του παιδιού πάνω στο ξύλινο μπρελόκ της λαμπάδας και χαρίστε του έναν όμορφο καθρέφτη σε σχήμα σύννεφο, ένα μοναδικό δώρο για το δωμάτιό του!

Σετ λαμπάδα με διακοσμητικό καθρέφτη rabbit

Ένα πρωτότυπο σετ λαμπάδας που θα εντυπωσιάσει αυτό το Πάσχα το βαφτιστήρι σας ή τους αγαπημένους σας και θα διακοσμήσει το δωμάτιό τους με έναν Rabbit καθρέφτη!

Η 3D Revolution μία καινοτόμος εταιρεία 3D εκτυπώσεων, που εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες για να παράγει το τελικό προϊόν προς τον καταναλωτή, σας δίνει τη δυνατότητα να χαράξετε το όνομα της επιλογής σας και να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τις πιο πρωτότυπες πασχαλινές λαμπάδες! Μπορείτε μάλιστα να γράψετε μια φράση που να αντανακλά όλα όσα σημαίνει ο άλλος για σας ή να χαράξετε τα ονόματα ή την ημερομηνία της επιλογής σας!

Λαμπάδες φτιαγμένες με αγάπη έμπνευση και φαντασία. Κάθε μια ξεχωριστή όπως και τα όνειρα κάθε παιδιού! Το τέλειο ολοκληρωμένο δώρο για κάθε βαφτιστήρι αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!