Πρωτότυπα Φωτιστικά με το όνομά σας

Η επιλογή των φωτιστικών για το σπίτι είναι μία από τις λεπτομέρειες που πρέπει να αποφασίσετε κατά τη διακόσμηση ενός νέου χώρου. Η απόφαση δεν είναι εύκολη ούτε φυσικά απλή! Είναι σημαντικό να ρυθμίσετε τη σωστή ισορροπία του φωτισμού στους χώρους του σπιτιού σας, ώστε να έχετε ένα αποτέλεσμα που θα σας ηρεμεί και θα σας χαλαρώνει!

Η διακόσμηση ενός χώρου επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο που ρέει η ενέργεια και κατ’ επέκταση επηρεάζει και τη διάθεση. Σε αυτή τη ζυγαριά ενεργειακής ισορροπίας, ο φωτισμός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και προκαταβάλει αμέσως και ενστικτωδώς θετικά ή αρνητικά το άτομο το οποίο βρίσκεται στον χώρο!

Ο σωστά τοποθετημένος φωτισμός είναι αυτός που κάνει τον χώρο να φαίνεται πιο φιλόξενος! Δεν αποτελεί απλά μια λεπτομέρεια στη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά ένα πολύ σημαντικό μέρος της που μπορεί να αλλάξει όλη την αισθητική του χώρου μας με μια μικρή προσπάθεια! Αν μάλιστα, επιθυμείτε ευελιξία στην ένταση του φωτισμού, όπως και ιδιαίτερο στιλ στις λεπτομέρειες του δωματίου, τα επιτραπέζια φωτιστικά είναι αυτά που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε τη διακόσμηση σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Χωρίς το σωστό φωτισμό, μπορεί να επηρεαστούν αρνητικά τα χρώματα και οι υφές, να γίνουν όλα μουντά χωρίς εντάσεις και να χαλάσει το συνολικό αποτέλεσμα.

Ένα επιτραπέζιο φωτιστικό μπορεί επίσης να δώσει κατευθυνόμενο φως και να χρησιμοποιηθεί με σκοπό να προβληθεί περισσότερο ένα σημείο του χώρου. Μάλιστα όλες οι νέες τάσεις στη διακόσμηση, δείχνουν ότι τα κρεμαστά φωτιστικά έχουν δώσει πλέον τη σκυτάλη στα επιτραπέζια φωτιστικά.

Στη 3D Revolution δημιουργούμε πρωτότυπα φωτιστικά που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας και να δώσουν στον χώρο μια ιδιαίτερη αισθητική. Παρέχουμε custom made φωτιστικά με το όνομά σας!

Ανανεώστε τον χώρο σας με ένα υπέροχο φωτιστικό με το όνομά σας! Μια ιδανική επιλογή και για το παιδικό δωμάτιο! Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά χρώματα και όμορφους φωτισμούς και κάντε τη διαφορά!

  • Επιτοίχια και επιτραπέζια χρήση
  • Επιλογή χρώματος βαφής
  • Περιέχει button on/off, μετασχηματιστή
  • Επιλογή Led διαφόρων χρωμάτων
  • Διάσταση 60 cm ή 70 cm ή 80 cm μήκος
  • Παράδοση σε 3-4 εργάσιμες ημέρες