Ραφιέρα Φεγγαράκι που θα σας ξετρελάνει

Πολλές φορές οι ενήλικες ξεχνούν πόσο σημαντικό ρόλο έχει το παιδικό δωμάτιο για τη σωστή ανάπτυξη της προσωπικότητας ενός παιδιού. Μπορεί να παραδέχονται ότι ο δικός τους προσωπικός χώρος ή το γραφείο στο οποίο εργάζονται επηρεάζει συναισθηματικά τους ίδιους, αλλά πολλοί γονείς αδυνατούν να παραδεχτούν κάτι αντίστοιχο για τα παιδιά τους.

Το παιδικό δωμάτιο είναι ένας από τους πιο ζεστούς χώρους κάθε σπιτιού. Είναι το μέρος όπου τα παιδιά παίζουν, διαβάζουν και κάνουν όνειρα για το μέλλον!

Κάθε παιδί χρειάζεται να αισθάνεται ότι διαθέτει, έναν προσωπικό χώρο, ένα καταφύγιο, όπου μπορεί να ηρεμήσει και να εκφραστεί χωρίς να αισθάνεται συνεχώς το βλέμμα των άλλων μελών της οικογένειας. Η ανάγκη αυτή, μολονότι πιο ευδιάκριτη κατά την εφηβεία, στην πραγματικότητα υπάρχει από πολύ μικρότερη ηλικία. Το παιδί χρειάζεται ορισμένες ώρες απομόνωσης όχι μόνο για τη μελέτη και το παιχνίδι του, αλλά και για τον ύπνο και τη χαλάρωσή του.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, ότι ο χώρος του παιδικού δωματίου, είναι πολύ σημαντικός και η διακόσμησή του, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής! 

Τι συμβαίνει όμως όταν δεν υπάρχει αρκετός χώρος ώστε να διακοσμηθεί το παιδικό δωμάτιο με τον κατάλληλο τρόπο;

Η απάντηση βρίσκεται στις ξύλινες επιτοίχιες δημιουργίες, όπως είναι οι ραφιέρες! Οι επιτοίχιες ραφιέρες είναι μια έξυπνη επιλογή με την οποία από τη μια μπορείτε να αποθηκεύσετε ό,τι χρειάζεστε κερδίζοντας χώρο και από την άλλη να διακοσμήσετε το δωμάτιο με τον πιο ευφάνταστο τρόπο!

Η 3D Revolution φέρνει μεγάλα χαμόγελα στα μικρά πρόσωπα των παιδιών μέσα από τις μοναδικές επιτοίχιες ξύλινες δημιουργίες, όπως της πρωτότυπης ραφιέρας φεγγαράκι! Τα όμορφα χρώματα της, ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της αλλά και η δυνατότητα αναγραφής του ονόματος της επιλογής σας θα εντυπωσιάσουν τα παιδιά σας και θα δώσουν ταυτόχρονα μια ιδιαίτερα νότα στη συνολική διακόσμηση του χώρου!

Μια επιτοίχια δημιουργία από ξύλο σε σχήμα φεγγαράκι για αποθήκευση, μια έξυπνη και μοναδική πινελιά διακόσμησης για το παιδικό χώρο που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους! Όποια και να είναι η τελική επιλογή σας θυμηθείτε πως θέλετε ένα δωμάτιο, γεμάτο φως και αισιοδοξία, που να ταιριάζει στον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του παιδιού σας!