Τα πιο ιδιαίτερα δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας
Μάνα, μητέρα, μαμά…
Είναι ο φύλακας άγγελός μας, ο άνθρωπος που μας καταλαβαίνει και που διαβάζει τις σκέψεις μας ακόμα και αυτές που πασχίζουμε να κρύψουμε! 

Είναι ο άνθρωπος που με το μεγαλείο ψυχής της χωράει όλο το δικό μας πόνο και καταφέρνει να μας κάνει να χαμογελάσουμε ξανά!

Η μητέρα μας, είναι το πρόσωπο που μας έφερε στον κόσμο. Μας αγάπησε από την πρώτη στιγμή που μας είδε. Είναι αυτή που θέλει να μας βλέπει να μεγαλώνουμε ευτυχισμένα και να εκπληρώνουμε τους στόχους μας.

Η δική μας ευτυχία είναι και η δική της! 

Και είναι λίγοι αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή που θεωρούμε πραγματικά «δικούς» μας. Η μητέρα μας σίγουρα ανήκει σε αυτή την κατηγορία, μιας και αποτελεί πηγή αστείρευτης αγάπης και συμπόνιας και βρίσκεται πάντα δίπλα μας.

Και ίσως κάποιοι από μας αυτό να το ξεχνάμε! Ίσως να μεγαλώσαμε αρκετά και να μην θυμόμαστε όλα όσα έχει κάνει για μας. Φύγαμε από το σπίτι και δημιουργήσαμε τη δική μας ζωή, με τα δικά της προβλήματα, θεωρώντας δεδομένη την αγάπη και την παρουσία της!

Η Anna Marie Jarvis στις ΗΠΑ όταν έχασε την μητέρα της το 1905 προσπάθησε να καθιερώσει τη γιορτή της μητέρας προς τιμήν της! Μετά από τρια χρόνια το 1908 επανέφερε το θέμα στο μνημόσυνο της χρησιμοποιώντας την έκφραση: “ Πρέπει να τιμούμε αυτήν που έχει κάνει τα περισσότερα πράγματα για εμάς”.

Τελικά δυο χρόνια αργότερα η πολιτεία της Βιρτζίνια από όπου καταγόταν η Anna Jarvis αναγνώρισε την ημέρα ως επίσημη γιορτή και ακολούθησαν και άλλες πολιτείες.

Η Γιορτή της Μητέρας είναι η ιδανική αφορμή για να δείξουμε στην μητέρα μας έμπρακτα την αγάπη μας και να της χαρίσουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό! Στη 3D Revolution θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων δώρων για κάθε τύπο μαμάς!

Η 3D Revolution μία καινοτόμος εταιρεία 3D εκτυπώσεων, που εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες για να παράγει το τελικό προϊόν προς τον καταναλωτή, σας δίνει τη δυνατότητα να χαρίστε στο πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας ένα όμορφο φωτιζόμενο επιτραπέζιο διακοσμητικό με το όνομα της ή και με το μονόγραμμά της! 

Δείξτε στη μητέρα σας την αγάπη σας με ένα δώρο που της ταιριάζει και θα της θυμίζει κάθε μέρα το πόσο ξεχωριστή είναι στη ζωή σας!