Μοναδικά φωτιστικά: Are you a gamer?

Αν είσαι ήδη gamer ή ψάχνεις το απόλυτο δώρο για έναν πραγματικό λάτρη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών τότε είσαι στο σωστό “μέρος”!

Τα μοναδικά gaming επιτοίχια φωτιστικά μας έχουν ένα στόχο. Να κάνουν το παιχνίδι καλύτερο. Το παιχνίδι άλλωστε για έναν gamer δεν τελειώνει ποτέ. Απλά γίνεται καλύτερο.

Μια λέξη που ακούμε όλο και περισσότερες φορές στην εποχή μας είναι το gaming, κυρίως μάλιστα από τους πιο νέους ανθρώπους! Με τα τελευταία μάλιστα πέντε χρόνια να ακούγεται όλο και πιο πολύ, το gaming αποτελεί μια νέα τάση που εμφανίζεται ως ένας διαφορετικός τρόπος διασκέδασης!

Ο όρος εμφανίστηκε με τη δημιουργία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και αφορά στα άτομα που ασχολούνται συστηματικά με αυτά. Το gaming ωστόσο είναι μια έννοια που περιλαμβάνει ένα τεράστιο εύρος παιχνιδιών (μικρές εφαρμογές στα social media, ανταγωνιστικά online eSports, παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα).

Δεν πρόκειται για μια καινούρια λέξη, αλλά η γρήγορη ανάπτυξη της τεχνολογίας είχε ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να ασχολούνται με το gaming και πλέον να έχει διαδοθεί σε όλο τον κόσμο!

Αν κάτι πρέπει να έχει κάθε gamer στον χώρο του, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα gaming επιτοίχιο φωτιστικό. Αν γνωρίζετε κάποιον που να έχει έρωτα με το gaming τότε τα φωτιστικά μας είναι ότι πρέπει να του χαρίσετε για να δείτε το χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Είτε θέλετε να πάρετε δώρο σε έναν φίλο σας gamer, είτε θέλετε να πάρετε ένα δώρο για εσάς τον ίδιο που αγαπάτε το gaming, πρέπει να μπείτε στο πετσί αυτής της αγαπημένης κατηγορίας ανθρώπων και να κατανοήσετε τις ανάγκες τους.

Το παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει ώρες. Πολλές ώρες ακόμα και όταν πέσει ο ήλιος. Αν κάτι πρέπει να έχει κάθε gamer στον χώρο του, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα gaming επιτοίχιο φωτιστικό.

Στη 3D Revolution, σας προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για να ανεβάσετε επίπεδο στην gaming εμπειρία σας!

Επιτοίχια φωτιστικά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!! Τα όμορφα χρώματα και ο κρυφός φωτισμός θα τους χαρίσουν απόλυτες στιγμές χαλάρωσης! Μοναδικές ιδέες για δώρα για όλες τις περιστάσεις! Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο στους αγαπημένους σας, που θα τους μείνει αξέχαστο! Επιτοίχιο φωτιστικό DOTA 2, Razer, WoW Alliance Horde, CALL of DUTY, BATTLEFIELD, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σας! Επισκεφτείτε το eshop μας και επιλέξτε ένα μοναδικό επιτοίχιο gaming φωτιστικό με τη δυνατότητα προσθήκης nickname.