Επιτραπέζια Led Φωτιστικά Βebe

Ο φωτισμός στο βρεφικό-παιδικό δωμάτιο είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση! 

Από νωρίς το παιδί πρέπει να μπορεί να ξεχωρίζει και να κατανοεί πως την ημέρα υπάρχει φως και τη νύχτα σκοτάδι! Έτσι θα προσαρμοστεί πιο εύκολα σε θέματα που αφορούν τόσο τον ύπνο όσο και το παιχνίδι και γενικότερα την επικοινωνία! 

Ο φωτισμός δεν βοηθάει μόνο στην κατανόηση του ύπνου αλλά και γενικότερα στην αντίληψη της χαλάρωσης κατά τις μεσημεριανές ώρες. Αν μετά από το φαγητό του για παράδειγμα, του εξασφαλίσετε ένα ήσυχο και ολιγόφωτο περιβάλλον, τότε το παιδί θα πάρει το μήνυμα της χαλάρωσης και της ξεκούρασης.

Τα παιδικά δωμάτια πρέπει να φωτίζονται ομοιόμορφα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με δυνατότητα προσαρμογής του τεχνητού φωτός ανάλογα με το διαθέσιμο φυσικό φως! Ο φωτισμός είναι ένα από τα πολύ σημαντικά κεφάλαια στο βρεφικό - παιδικό δωμάτιο. Ένα κακό φως μπορεί να αποσυντονίσει και να κουράσει το παιδί, εμποδίζοντας το στις καθημερινές του δραστηριότητες! 

Ένα επιτραπέζιο led φωτιστικό μπορεί να δώσει κατευθυνόμενο φως και να χρησιμοποιηθεί με σκοπό να δημιουργήσει την αίσθηση χαλάρωσης που έχει ανάγκη το παιδί σας! Το led φωτιστικό χρησιμοποιείται από τους μικρούς μας φίλους, έτσι ώστε να αισθάνονται ασφαλείς σε μια όμορφη ατμόσφαιρα αλλά και να τους βοηθά να κινηθούν στο δωμάτιο, χωρίς την ανάγκη οποιουδήποτε άλλου φωτός.

Στη 3D Revolution δημιουργούμε πρωτότυπα φωτιστικά bebe που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας και να δώσουν στο βρεφικό - παιδικό δωμάτιο σας μια ιδιαίτερη αισθητική. Παρέχουμε custom made led φωτιστικά, που θυμίζουν γλυπτά από φως. Παιχνιδιάρικα και κομψά, σχέδια τα οποία διαθέτουν τεχνολογία led κατανέμοντας ομοιόμορφα τον φωτισμό και δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διακοσμήστε το βρεφικό - παιδικό δωμάτιο! Κρατήστε φωτεινά τα στοιχεία γέννησης του μωρού σας με ένα πρωτότυπο led φωτιστικό, ή κάντε ένα ξεχωριστό δώρο!

  • Δυνατότητα χάραξης στοιχείων γέννησης (όνομα, κιλά, γραμμάρια, ημερομηνία, ώρα γέννησης) , φράσης ή φωτογραφίας (φωτογραφία χαράσσεται μόνο σε natural βάση μονή ή διπλή καρδιά)
  • Περιέχει button on/off, μετασχηματιστή
  • Επιλογή Led διαφόρων χρωμάτων
  • Παράδοση σε 2-4 εργάσιμες ημέρες