Πρωτότυπα Manga φωτιζόμενα κάδρα

Εσείς ξέρετε τι είναι τα Magna;

Magna ονομάζονται όλα τα ιαπωνικά κόμικς. Στην Ιαπωνία από την άλλη Magna ονομάζονται όλα τα κόμικ ανεξάρτητα από την προέλευση τους.

Εάν θέλουμε να κάνουμε μία κατά λέξη μετάφραση του Magna αυτή θα ήταν τυχαίες ή παράξενες εικόνες. Η λέξη άρχισε να χρησιμοποιείται μετά τη δημοσίευση του Hokusai Manga τον 19ο αιώνα. Ουσιαστικά τα manga αναπτύχθηκαν από την ανάμειξη ουκίγιο-ε και δυτικής τεχνοτροπίας ζωγραφικής, και έφτασαν στη σημερινή τους μορφή λίγο μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα, ο όρος manga αναφερόταν στα κόμικς, παρόλο που στη Ιαπωνία αυτή η λέξη χρησιμοποιείται για να περιγράψει παιδικά κινούμενα σχέδια. Η αντίστοιχη αγγλική λέξη (κόμικ) είναι ο περισσότερο χρησιμοποιούμενος όρος.

Τα Magna δεν μπορούν να θεωρηθούν ισοδύναμα με τα αμερικανικά κόμικς και αυτό γιατί αποτελούν πολύ σημαντικό μέρος της ιαπωνικής κουλτούρας. Αντίθετα με τα αμερικάνικα κόμικς. Τα Magna στην Ιαπωνία χαίρουν ιδιαίτερου σεβασμού τόσο σαν τέχνη όσο και σαν μια μορφή λαϊκής λογοτεχνίας.

Τα πιο διάσημα manga είναι τα shōnen, που απευθύνονται σε αγόρια εφηβικής ηλικίας με τα πιο πετυχημένα να είναι το Dragon Ball, το One Piece, Death Note και το Naruto. Τα manga κατηγοριοποιούνται κυρίως ανάλογα με την ηλικία και το φύλο του κοινού στο οποίο απευθύνονται. Πιο συγκεκριμένα, βιβλία και περιοδικά, που απευθύνονται σε αγόρια (shōnen) και κορίτσια (shōjo) διακρίνονται από το εξώφυλλο και τοποθετούνται σε διαφορετικά ράφια στα περισσότερα βιβλιοπωλεία.

Τα περιοδικά manga έχουν συνήθως πολλές σειρές, που εξελίσσονται παράλληλα. Σε κάθε τεύχος αφιερώνονται συνήθως 20–40 σελίδες για κάθε σειρά. Τα περιοδικά αυτά συνήθως τυπώνονται σε πολύ χαμηλής ποιότητας χαρτί εφημερίδας, επειδή θεωρούνται αναλώσιμα, και το συνολικό μέγεθός τους εκτείνεται από 200 μέχρι και 850 σελίδες.

Δώστε λίγο από το χρώμα και την αίσθηση των πιο διάσημων magna με τα μοναδικά Manga φωτιζόμενα κάδρα!

Επισκεφτείτε το eshop μας και δημιουργήστε το δικό σας εντυπωσιακό magna φωτιζόμενο κάδρο, επιλέγοντας την αγαπημένη σας manga/comic φωτογραφία! Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά χρώματα φωτισμού και βαφής!