Μοναδικές 3D φιγούρες

Η προσωπογραφία αντίθετα με τη γενικότητα της ζωγραφικής, είναι κατά κύριο λόγο η εύστοχη απεικόνιση ενός προσώπου σε ζωγραφικό πίνακα, σε φωτογραφία, ή με τη γλυπτική, ή άλλη μορφή τέχνης, αλλά παράλληλα και η απεικόνιση της προσωπικότητας, των συναισθημάτων και του ψυχικού κόσμου του προσώπου που απεικονίζεται όπως το αντιλαμβάνεται ο δημιουργός.

Η προσωπογραφία ήταν ευρύτατα διαδεδομένη στους αρχαίους Έλληνες και τους Ρωμαίους. Η εξέλιξη της προσωπογραφίας ήταν μεγάλη με το πέρας των αιώνων, για να φτάσουμε στο σήμερα και να δώσουμε μια 3η διάσταση στην προσωπογραφία!

Με τη χρήση της τρισδιάστατης σάρωσης (3D Scanning) και της τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D Printing) μπορείτε να αποκτήσετε 3D Figures δική σας ή του αγαπημένου σας προσώπου και να διακοσμήσετε το χώρο σας ή να τη χαρίσετε στους αγαπημένους σας. 

Είτε πρόκειται για μικρά είτε για «μεγάλα» παιδιά, οι 3D φιγούρες αποτελούν ένα μοναδικό δώρο! Σκανάροντας το πρόσωπό σας μπορείτε να διαλέξετε το σώμα σας το οποίο θα εκτυπωθεί έγχρωμο στο μέγεθος της επιλογής σας. Σκεφτείτε τι φανταστικό δώρο θα ήταν να προσφέρετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είτε τον ίδιο σας τον “εαυτό”, για να μη σας ξεχάσει, ή το δικό του ομοίωμα με το όνομά σας γραμμένο πάνω του.

Οι 3D φιγούρες προέρχονται από το σκανάρισμα του κεφαλιού ενός ανθρώπου όπου έπειτα προσαρμόζεται σε σώματα διαφόρων σχεδίων.

Οι 3D φιγούρες εκτυπώνονται από πούδρα γύψου με χρώματα σε διάφορες διαστάσεις. Το σκάνερ είναι φορητό και είναι κατάλληλο για διαφόρων ειδών εκδηλώσεις όπως παιδικά πάρτι, γάμους, βαφτίσια κα.

  • Οι 3D φιγούρες προέρχονται από το σκανάρισμα του κεφαλιού ενός ανθρώπου
  • Tο σκανάρισμα του κεφαλιού προσαρμόζεται σε σώματα διαφόρων σχεδίων
  • Οι 3D φιγούρες εκτυπώνονται από πούδρα γύψου με χρώματα σε διάφορες διαστάσεις
  • Το σκάνερ είναι φορητό και είναι κατάλληλο για διαφόρων ειδών εκδηλώσεις

Έπειτα από αρκετά χρόνια εμπειρίας η 3D revolution είναι η πλέον κατάλληλη εταιρεία για την κατασκευή 3D μοντέλων, μέσω των 3D εκτυπωτών μας. Διαθέτουμε εκτυπωτές διαφόρων διαστάσεων για πολύ μικρά έως πολύ μεγάλα αντικείμενα σε υψηλή ευκρίνεια καθώς και μεγάλη ποικιλία υλικών για να μπορούμε να καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη!