Ξεχωριστά κοσμήματα μέσα από την 3D εκτύπωση

Η 3D εκτύπωση έχει ριζικές διαφορές με οποιαδήποτε από τις παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής. Πρόκειται για μια ταχεία προσθετική διαδικασία κατασκευής που καλύπτει μια μεγάλη ομάδα τεχνολογιών και διεργασιών. 

Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε την τρισδιάστατη εκτύπωση για τη δημιουργία αντικειμένων, όπως των κοσμημάτων! Τις περισσότερες φορές, αν όχι πάντα, η 3D εκτύπωση μπορεί να προσφέρει ένα άριστο αποτέλεσμα σε πολύ λιγότερο χρόνο και με εξαιρετικά μικρότερο κόστος συγκρίνοντάς με τις συνηθισμένες κατασκευαστικές μεθόδους.

Η τεχνολογία της 3D εκτύπωσης εξελίσσεται κάθε μέρα και εντάχθηκε στον χώρο του κοσμήματος.

Κόσμημα…Μια λέξη που η σημασία της χάνεται στα βάθη των αιώνων! 

Η λέξη “κόσμημα” προέρχεται από το ρήμα κοσμώ που σημαίνει στολίζω! Η χρήση των κοσμημάτων για καλλωπισμό ξεκίνησε πριν πολλές χιλιάδες χρόνια! Κάθε λαός μάλιστα είχε αφήσει τεράστια κληρονομιά με την αρχαία Ελλάδα μαζί με την ρωμαϊκή εποχή να αποτελούν πρωταγωνιστές! Σήμερα όμως η μέθοδος κατασκευής κοσμημάτων έχει εξελιχθεί! 

Η 3D revolution είναι η πλέον κατάλληλη εταιρεία για την κατασκευή 3D μοντέλων, μέσω των 3D εκτυπωτών μας. Μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε κόσμημα σε αναλύσεις έως και 15 μικρών από το 3D μοντέλο που θα μας στείλετε είτε θα δημιουργήσουμε εμείς για εσάς.Τα μοντέλα εκτυπώνονται σε εκτυπωτή laser υψηλής ευκρίνειας.

Η τελική μορφή του μοντέλου είναι χυτεύσιμη ρητίνη πολυμερισμένη και έτοιμη για την παραγωγή μετάλλου από το χυτήριο.

Διαθέτουμε ρητίνες οι οποίες αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες έτσι ώστε να μπορέσουν να πατηθούν λάστιχο για τη δημιουργία μεγάλης παραγωγής.

Τέλος βρισκόμαστε σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα χυτήρια της Αθήνας έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε τελικό προϊόν.

  • Μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε κόσμημα σε αναλύσεις έως και 15 μικρών
  • Τα μοντέλα εκτυπώνονται σε εκτυπωτή laser υψηλής ευκρίνειας
  • Η τελική μορφή του μοντέλου είναι χυτεύσιμη ρητίνη πολυμερισμένη.
  • Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα χυτήρια της Αθήνας.