Μοναδικά προσωποποιημένα ημερολόγια

Μήπως ψάχνετε ένα μοναδικό προσωποποιημένο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Θέλετε να τους χαρίσετε ένα δώρο τόσο μοναδικό πραγματικά που θα ξεχωρίσει; Ένα προσωποποιημένο ημερολόγιο είναι η τέλεια επιλογή που θα δημιουργήσει χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα λάβετε πίσω τον ενθουσιασμό και την αγάπη τους!

Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σας πρόσωπο, όποια κι αν είναι η περίσταση σίγουρα ο αποδέκτης θα λατρέψει την ιδέα του ότι δημιουργήσατε κάτι τόσο μοναδικό, αποκλειστικά γι’ αυτόν!

Δημιουργήστε ένα μοναδικό προσωποποιημένο ημερολόγιο και ξεχωρίστε!

Γνωρίζετε ότι…

Στην αρχαία Ελλάδα επικρατούσε το σύστημα της πόλης κράτους, δηλαδή κάθε πόλη ήταν και ένα αυτόνομο κράτος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάθε πόλη κράτος να έχει και το δικό της ημερολόγιο. Παρόλα τα τόσα διαφορετικά ημερολόγια υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό, ήταν όλα σεληνιακά. Επίσης όλα χώρεσαν το χρόνο σε 12 μήνες. Για να καταφέρουν μάλιστα να κρατάνε σταθερούς τους μήνες επαναλάμβαναν ένα μήνα ή είχαν επιπλέον έναν 13ο μήνα. 

Και ενώ τα χρόνια περνούσαν και τα ημερολόγια συνέχιζαν να είναι διαφορετικά από τόπο σε τόπο η έλλειψη αυτή της ομοιομορφίας δημιουργούσε πολλά προβλήματα τόσο στις συναλλαγές όσο και στην γενικότερη επικοινωνία με τα διάφορα κράτη. Ήταν πλέον φανερό ότι έπρεπε να καθιερωθεί ένα παγκόσμιο ημερολόγιο. Αρχικά ινδική αντιπροσωπεία δημιούργησε ένα σχετικό σχέδιο ημερολογιού το οποίο και υπέβαλε στον ΟΗΕ που όμως δεν έγινε αποδεκτό εξαιτίας των αντιδράσεων του κλήρου των δυτικών χώρων.

Εάν θέλετε και εσείς να μετράτε τις μέρες με το πιο τέλειο ημερολόγιο αποκτήστε τα ξύλινα ημερολόγια μας! Ξύλινες κατασκευές σε διάφορα σχέδια, με περιστρεφόμενο ημερολόγιο, φράση της επιλογής σας και χάραξη της φωτογραφίας σας! Το πιο ξεχωριστό δώρο!

Στη 3D Revolution δημιουργούμε πρωτότυπα ημερολόγια που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας και να δώσουν στον χώρο μια ιδιαίτερη αισθητική!