Το δικό σας ιδιαίτερο εταιρικό δώρο

Ανέκαθεν τα δώρα που κάνουμε θέλουμε να έχουν κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Στην περίπτωση μάλιστα των εταιρικών δώρων η επιθυμία μας για την εύρεση του τέλειου δώρου γίνεται ακόμα πιο έντονη!

Τόσο η προσφορά όσο και η παραλαβή ενός δώρου συνιστά μια συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζουμε την αγάπη, τη φιλία, το ενδιαφέρον, το θαυμασμό, την αφοσίωση μας. Δυναμώνει τους δεσμούς, δίνει χαρά και προσφέρει την ικανοποίηση ότι ένας άνθρωπος μας σκέφτηκε όταν το είδε!

Για να καταφέρουν όμως τα δώρα σας να μένουν αξέχαστα θα πρέπει να φέρουν τη δική σας υπογραφή. Να δείχνουν ότι έχουν προκύψει μετά από σκέψη και ότι αφιερώσατε χρόνο για να επιλέξετε τα υλικά και το σχέδιο. Δώρα δηλαδή, που φτιάχτηκαν αποκλειστικά και μόνο για τους παραλήπτες τους. 

Σκεφτείτε τη χαρά και τη λάμψη των ματιών του παραλήπτη, όταν δει ένα δώρο το οποίο έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για αυτόν. Με την κίνησή σας αυτή ο παραλήπτης του δώρου αντιλαμβάνεται αμέσως ότι τον σκεφτήκατε, ότι διαθέσατε τον χρόνο σας για να δημιουργήσετε το δώρο, που θα ικανοποιεί τις επιθυμίες του. Γνωρίζει ότι υπολογίσατε τον τρόπο ζωής του και τις προτιμήσεις του. Κι επειδή το επιλέξατε, βάζοντας και το δικό σας προσωπικό στοιχείο, το δώρο σίγουρα θα είναι ξεχωριστό!

Μην διστάζετε, λοιπόν, να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο και μοναδικό δώρο που θα έχει τη δική σας προσωπική πινελιά. Αν μάλιστα χαράξετε και ένα μήνυμα αποκλειστικά για εκείνους, μια φράση που θα άφηνε το «αποτύπωμά» σας και με το χρόνο θα προσέδιδε σε αυτό συναισθηματική αξία, τότε το δώρο θα έμενε πραγματικά αξέχαστο και στο απώτερο μέλλον θα ξυπνούσε όμορφες αναμνήσεις.

Στη 3D revolution, είμαστε αφοσιωμένοι στην υλοποίηση μιας μοναδικής εμπειρίας επιλογής εταιρικών δώρων για τους συνεργάτες σας. Ανακαλύψτε τις προτάσεις μας για ξεχωριστά εταιρικά δώρα και βραβεία και εμπνευστείτε από την πληθώρα επιλογών και ειδικών σχεδιασμών. Μπρελόκ από ξύλο ή μέταλλο θήκες για κάρτες και κινητά , σουβέρ είναι μόνο κάποιες από τις προτάσεις μας, που πραγματικά θα εντυπωσιάσουν!