Τετράδιο δερματίνης: Ένα ξεχωριστό δώρο

Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει είτε να του προσφέρουν είτε να κάνει εκείνος δώρα στους αγαπημένους του. Ακόμα και αυτοί που υποστηρίζουν ότι αντιπαθούν τα δώρα, τη στιγμή που θα τους τα προσφέρουν, θα κρυφογελάσουν για λίγο και τα μάτια τους θα λάμψουν από χαρά. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός μας όταν προσφέρουμε ένα δώρο, να κάνουμε χαρούμενο τον παραλήπτη του και να δούμε την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Ένα δώρο συμβολίζει τα όμορφα συναισθήματα που νιώθουμε για κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο κι η προσφορά του αποτελεί μερικές φορές το δικό μας τρόπο για να τα εκφράσουμε. Στην προσπάθειά μας όμως να εντυπωσιάσουμε τους άλλους δυστυχώς ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό. Ξεχνάμε πως τα πιο ουσιαστικά δώρα, δεν έχουν ούτε συγκεκριμένη τιμή ούτε ημερομηνία λήξης. Έχουν, όμως, κάτι άλλο, που τα καθιστά ανεκτίμητα και αναντικατάστατα. Έχουν ψυχή και προσωπικότητα.

Αν θέλετε, λοιπόν, να κάνετε ένα δώρο σε κάποιον που αγαπάτε, μην περιμένετε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ή επέτειο. Επισκεφθείτε το eshop μας και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα notebook δερματίνης! Προσθέστε μια νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητα τους, με ένα ξεχωριστό τετράδιο και δείξτε τη συμπάθεια, την αγάπη και το ενδιαφέρον σας! Όχι επειδή υπάρχει κάποιος λόγος, αλλά επειδή έτσι αισθανθήκατε!

Θυμηθείτε όμως, ότι κάθε δώρο πρέπει να έχει τη δική σας προσωπική σφραγίδα και υπογραφή. Στη 3D revolution σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε το τετράδιο δερματίνης όπως το θέλετε, ανάλογα με την έμπνευση και τη διάθεση που έχετε εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε μάλιστα να γράψετε μια φράση που να αντανακλά όλα όσα σημαίνει ο άλλος για σας ή να χαράξετε μια φωτογραφία της επιλογής σας! Τα δώρα, όποια μορφή και να έχουν, ξεκινούν απ’ την ανάγκη μας να δώσουμε στους άλλους, χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα.

Τα προσωποποιημένα δώρα, μαρτυρούν τον χρόνο που ξόδεψε κάποιος για να το διαλέξει, με τη σκέψη του στο αγαπημένο του πρόσωπο. Την ενέργεια που χρειάστηκε για να μαντέψει τι στ΄ αλήθεια είναι αυτό που θα του δώσει χαρά. Τη μαγεία που πρόσθεσε για να χαρίσει στην απρόσωπη ύλη τη δική του φωνή.

Κάντε, λοιπόν, ένα δώρο σε σας και τους γύρω σας ξεκινώντας από σήμερα! Δε χρειάζονται πολλά, μόνο γνήσιο ενδιαφέρον, ζεστασιά και πολλή αγάπη.