Τα πιο ιδιαίτερα παιδικά ρολόγια

Θα πάμε βόλτα σε μια ώρα!

Μπορεί η πρόταση αυτή να είναι απόλυτα κατανοητή και ξεκάθαρη σε μας, για τα παιδιά όμως και μάλιστα για τα παιδιά νηπιακής ηλικίας η πρόταση αυτή είναι… Κινέζικα! Αυτό το οποίο μπορεί να αντιληφθεί το παιδί είναι η έννοια του “Θα πάμε βόλτα”. 

Για τα παιδιά ο χρόνος δεν έχει ξεκάθαρο νόημα. Μπορούν να καταλάβουν ότι έννοιες όπως «αύριο», «σε μια εβδομάδα», «σε τρεις μήνες» θα συμβούν στο μέλλον αλλά δεν μπορούν να ορίσουν ακριβώς τον χρόνο! 

Ουσιαστικά η ηλικία που τα παιδιά αρχίζουν να καταλαβαίνουν την έννοια του χρόνου είναι αυτή των 4 ή 5. Τότε είναι που αρχίζουν να καταλαβαίνουν αυτούς τους όρους με έναν δικό τους τρόπο. Στην πρώτα τάξη του δημοτικού και στην ηλικία των 6 περίπου ετών αρχίζουν πραγματικά να έχουν αντίληψη της έννοιας χρόνος! 

Και τι γίνεται όταν το παιδί σας αρχίζει να σας ρωτάει συνέχεια «Τι ώρα είναι;». Τότε μάλλον έχει έρθει η στιγμή για να του δείξετε πώς να διαβάζει μόνο του το ρολόι. Ένα ρολόι με διακριτούς αριθμούς και δείκτες είναι ο καλύτερος τρόπος που θα σας βοηθήσει στο να μάθετε το παιδί σας να διαβάζει την ώρα!

Στην 3D Revolution θα βρείτε μοναδικές προτάσεις σε παιδικά ρολόγια σε μοναδικά χρώματα και σχέδια που θα κάνουν το ¨έργο¨ σας ακόμα πιο εύκολο ενώ ταυτόχρονα αποτελούν μια όμορφη πινελιά διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο!

Μπορεί η διαδικασία του να μάθει ένα παιδί την ώρα να είναι αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα όμως η ύπαρξη ενός ρολογιού σίγουρα θα το βοηθήσει να αντιληφθεί πιο γρήγορα και καλύτερα τόσο την ιδέα του προγράμματος όσο και τη ιδέα του χρόνου ακόμα και εάν δεν καταλαβαίνει τι λένε οι δείκτες του ρολογιού!  

Η 3D Revolution φέρνει μεγάλα χαμόγελα στα μικρά πρόσωπα των παιδιών μέσα από τα υπέροχα παιδικά ρολόγια! Τα όμορφα χρώματα του, τα ιδιαίτερα σχέδια τους θα εντυπωσιάσουν τα παιδιά σας και θα δώσουν ταυτόχρονα μια ιδιαίτερα νότα στη συνολική διακόσμηση του χώρου!