Secret box μια μοναδική έκπληξη

Έκπληξη. Ετυμολογικά η λέξη προέρχεται από την πρόθεση «εκ» και το ουσιαστικό «πλήξη», ορίζοντας στην ουσία, το συναίσθημα που αισθάνεται κάποιος, όταν συμβεί κάτι εντελώς ξαφνικά χωρίς να το περιμένει!

Έκπληξη! Είναι εκείνη η κατάσταση που μας “βγάζει¨ από την ανία, τη συνήθεια, τη ρουτίνα μ’ έναν άκρως απροσδόκητο και αναπάντεχο τρόπο! 

Οι όμορφες σχεδιασμένες εκπλήξεις είναι ξεκάθαρα το πιο όμορφο κομμάτι της ζωής μας.

Δηλώνουν ενδιαφέρον, εκτίμηση και πολλή αγάπη από αυτόν που τις πραγματοποιεί με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει χαμόγελα, χαρά κι αυθόρμητες αντιδράσεις! 

Από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο δώρο κι από την ελάχιστη, καθημερινή αλλά εγκάρδια έκπληξη μέχρι το πιο τρελό concept, όλα μπορούν να σχεδιαστούν από τη 3D Revolution. Δε χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερος κόπος, μόνο λίγη φαντασία και θα καταφέρετε να δείξετε τα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Μια έκπληξη, ένα secret box που θα κρύβει το πιο γλυκό σας μήνυμα! Γιατί οι όμορφες εκπλήξεις, όσο κι αν μας ξαφνιάσουν, κάνουν την καθημερινότητά μας πιο γλυκιά, χαρίζοντάς της μια άλλη τροπή.

Υπάρχουν λοιπόν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δείξετε την αγάπη αλλά και το ενδιαφέρον σας στους γύρω σας. Γιατί σε έναν κόσμο που υπάρχουν τόσο προβλήματα και άγχη είναι τόσο ωραίο να δημιουργήσετε εσείς έναν λόγο, που θα κάνει κάποιον να χαμογελά. 

Θυμηθείτε όμως, ότι κάθε δώρο, κάθε έκπληξη, πρέπει να έχει τη δική σας προσωπική σφραγίδα και υπογραφή. Στη 3D Revolution σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα secret box όπως το θέλετε, ανάλογα με την έμπνευση και τη διάθεση που έχετε εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε μάλιστα να γράψετε μια φράση που θα δείχνει όλα όσα σημαίνει ο άλλος για σας ή να χαράξετε μια φωτογραφία της επιλογής σας ακόμα και το όνομα του!

Διαλέξτε ένα κρυφό μήνυμα και κάντε τη πιο όμορφη έκπληξη στα αγαπημένα σας πρόσωπα με ένα secret box, της 3D revolution! 

Η 3D Revolution είναι μία καινοτόμος εταιρεία 3D εκτυπώσεων, που εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες για να παράγει το τελικό προϊόν προς τον καταναλωτή. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2018, έπειτα από αρκετά έτη εμπειρίας στο χώρο του 3D Printing και Interior Design. Έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει τις απεριόριστες εφαρμογές και προεκτάσεις που μπορεί να έχει η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης στην καθημερινότητά μας, δημιουργεί custom made προϊόντα, κάνοντας πράξη οποιαδήποτε ιδέα σας.