Μοναδικοί κουμπαράδες για το παιδί σας

Από μικρή ηλικία καλό θα ήταν το παιδί να αρχίσει να αντιλαμβάνεται τόσο τη σημασία όσο και την χρησιμότητα των χρημάτων, όσο και την ίδια την αποταμίευση! Να αντιληφθεί ότι τα χρήματα είναι ένα μέσο συναλλαγής που το χρησιμοποιούμε για να αποκτήσουμε αγαθά και ότι πρέπει να εργαστούμε για να τα κερδίσουμε όπως θα πρέπει να κάνει και το ίδιο στο μέλλον. 

Δεν υπάρχει λοιπόν πιο έξυπνος τρόπος να βοηθήσετε το παιδί σας να καταλάβει την αξία της αποταμίευσης από το να τους αγοράσετε έναν κουμπαρά! 

Στην 3D Revolution θα βρείτε μερικούς από τους πιο ωραίους κουμπαράδες που εκτός από το ότι μαθαίνουν σε κάθε παιδί την έννοια της οικονομίας είναι ταυτόχρονα και ένα πολύ ωραίο διακοσμητικό στοιχείο για το παιδικό τους δωμάτιο. 

Money Box Dinosaur

Αν το παιδάκι σας λατρεύει τους δεινόσαυρους, τότε αυτός είναι ο ιδανικός κουμπαράς για αυτό! Ταιριάζει τέλεια σε παιδικά δωμάτια τόσο κοριτσιών όσο και αγοριών! 

Money Box Monogram

Απλά φανταστείτε τη λάμψη στα μάτια του παιδιού σας μόλις αντικρίσει έναν κουμπαρά με το μονόγραμμά του. Ο κουμπαράς αυτός ταιριάζει σε κάθε χώρο ή δωμάτιο θυμίζοντας του ταυτόχρονα ότι κάθε τόσο πρέπει να τον γεμίζει! 

Money Box Horse

Σκεφτείτε τη χαρά του μικρού σας όταν αυτός θα είναι πλέον αρκετά γεμάτος και θα έχει αποταμιεύσει το πρώτο, σημαντικό για αυτό, ποσό.

Money Box Pj Masks

Αυτός ο κουμπαράς με κεντρική φιγούρα τον Pj Masks, μπορεί να έχει ύψος 35 ή 50 εκατοστά. Τα χρήματα εδώ δεν έχουν κανένα φόβο καθώς προστατεύονται από τον αγαπημένο τους ήρωα! 

Money Box Bear

Αυτός ο κουμπαράς είναι μια πιο πολύ cute και όμορφη επιλογή για το παιδικό δωμάτιο.Έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό και θα ξετρελάνει τα μικρά σας. 

Βοηθήστε λοιπόν το παιδί να καταλάβει την αξία της αποταμίευσης με τη βοήθεια ενός εντυπωσιακού κουμπαρά. Ένα ξεχωριστό δώρο για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο και να διδάξετε στο παιδί σας την έννοια της οικονομίας!