Ξύλινη θήκη με ιδιαίτερα μολύβια από κορμό δέντρου: Ένα ξεχωριστό δώρο

Μπορεί τα δώρα των Χριστουγέννων να φαίνονται απλή υπόθεση, η αλήθεια όμως κρύβεται κάπου ανάμεσα στην απλότητα και στον χρόνο που αφιερώνετε για την αναζήτηση το τέλειου δώρου!

Για να καταφέρουν όμως τα δώρα σας να μένουν αξέχαστα, θα πρέπει να φέρουν τη δική σας υπογραφή. Να δείχνουν ότι έχουν προκύψει μετά από σκέψη και ότι αφιερώσατε χρόνο για να επιλέξετε τα υλικά και το σχέδιο. Δώρα δηλαδή, που φτιάχτηκαν αποκλειστικά και μόνο για τους παραλήπτες τους. Ένα μοναδικό, custom made δώρο μπορεί να γεμίσει χαμόγελα το πρόσωπο που θα το παραλάβει.

Αρκεί να χρησιμοποιήσετε την αγάπη, τη φαντασία και το μεράκι σας και να δημιουργήσετε κάτι που θα κάνει τον άλλον ευτυχισμένο και κάθε φορά που θα το βλέπει και θα σας σκέφτεται. Το δώρο είναι κάτι συμβολικό και συνάμα ένας τρόπος να πεις στον άλλο «σε νοιάζομαι και σε ευχαριστώ».

Επιλέγετε να κάνετε δώρα στους ανθρώπους που τη χρονιά που φεύγει σας δίδαξαν, σας πρόσφεραν και σας έμαθαν κάτι καινούργιο. Μοιραστήκατε μαζί τους στιγμές κι εμπειρίες που είτε θα αναπολείτε και θα γελάτε είτε θα θυμάστε σε κάθε δύσκολη φάση του νέου έτους που θα έρθει και θα σας δίνουν δύναμη να συνεχίσετε. Είναι οι συγγενείς σας, οι φίλοι σας και οι συνάδελφοί σας.

Για αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους, ψάχνετε να βρείτε εκείνο το μοναδικό δώρο που θα τους γεμίσει χαρά και ταυτόχρονα θα το συνδέσουν άμεσα μαζί σας. Για να το πετύχετε αυτό σκέφτεστε την προσωπικότητα, τις συνήθειες, ακόμα κι εκείνα τα χρηστικά αντικείμενα που χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του.

Ένα λοιπόν ιδανικό εταιρικό δώρο, είναι η ξύλινη θήκη με ιδιαίτερα μολύβια από κορμό δέντρου, της 3D Revolution. Η δυνατότητα χάραξης κάποιου ονόματος η φράσης στα μολύβια αλλά και η επιλογή συγκεκριμένου σχεδίου στην ξύλινη θήκη, κάνει αυτόματα το δώρο αυτό μοναδικό και ξεχωριστό! Ένα δώρο δηλαδή που φτιάχτηκε αποκλειστικά και μόνο για τον παραλήπτη του.

Στη 3D Revolution, είμαστε αφοσιωμένοι στην υλοποίηση μιας μοναδικής εμπειρίας επιλογής εταιρικών δώρων για τους συνεργάτες σας. Ανακαλύψτε τις προτάσεις μας για ξεχωριστά εταιρικά δώρα και βραβεία και εμπνευστείτε από την πληθώρα επιλογών και ειδικών σχεδιασμών. Μπρελόκ από ξύλο ή μέταλλο θήκες για κάρτες και κινητά , σουβέρ είναι μόνο κάποιες από τις προτάσεις μας, που πραγματικά θα εντυπωσιάσουν!