Εντυπωσιακά βαπτιστικά προσκλητήρια

Το αγγελούδι σας έχει αρχίσει να μεγαλώνει και κάπου μεταξύ του κύκλου «τάισμα, άλλαγμα, λούσιμο, νανούρισμα», αντιλαμβάνεστε ότι έχει φτάσει η στιγμή που θα πρέπει να αρχίζετε να προετοιμάζεστε για την μεγάλη στιγμή, της βάπτισής του. Και μπορεί η κούραση όλου αυτού του καιρού να σας έχει καταβάλει, όμως η χαρά της προετοιμασίας αυτής της τόσο σημαντικής στιγμής είναι του παιδιού σας είναι πολύ μεγάλη!

Βάπτισμα ονομάζεται ένα από τα επτά τελετουργικά μυστήρια των Χριστιανικών εκκλησιών. Η λέξη βάπτισμα προέρχεται από το ρήμα βάπτω /βαπτίζω που σημαίνει «βυθίζω συχνά ή έντονα, βουτάω, καταδύω». Η βάπτιση είναι μια γιορτή, τόσο για την είσοδο του παιδιού στην πίστη, όσο και για τα δύο άτομα που εισέρχονται στην πατρότητα/μητρότητα. Είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές του παιδιού σας. Πρόκειται για μια στιγμή που θα σας γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό. Μια στιγμή που θα σας αφήσει γλυκιές και τρυφερές αναμνήσεις.

Όλοι οι γονείς θέλουν αυτή η ημέρα να είναι τέλεια και μοναδική!

Και ενώ τα έχετε προβλέψει όλα, ποιος θα είναι ο ανάδοχος, τι όνομα θα δώσετε, ποιους θα καλέσετε στη βάπτιση, από πού θα αγοραστούν τα βαπτιστικά, πού θα δώσετε τη δεξίωση, δεν έχετε επιλέξει ακόμα το προσκλητήριο!

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές σε προσκλητήρια με διάφορα σχέδια και χρώματα. Η ιδανική όμως επιλογή είναι ένα προσκλητήριο το οποίο είναι μοναδικό, πρωτότυπο και ανάλογο του θέματος της βάπτισής σας. Σε περίπτωση για παράδειγμα που το θέμα της βάπτισης είναι τα μπλε καραβάκια, τότε αντιστοίχως μπορείτε να επιλέξετε προσκλήσεις σε σχήμα καράβι. Έτσι, όταν προσκαλέσετε συγγενείς και φίλους στο μυστήριο θα έχουν ήδη «πάρει μια μυρωδιά» του τι ακολουθήσει.

Γνωρίζοντας, στην 3D revolution, ότι η βάπτιση του παιδιού σας είναι μία σημαντική στιγμή στη ζωή σας, προσπαθούμε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό μόνο για σας. Στόχος μας είναι η κατασκευή ενός πρωτότυπου, καλαίσθητου και ποιοτικού προσκλητηρίου, που θα κοσμήσει το σπίτι του καλεσμένου και θα του θυμίζει το μοναδικό αυτό γεγονός! Παρέχουμε εντυπωσιακά προσκλητήρια σε διάφορα σχήματα, σχέδια και χρώματα με δυνατότητα χάραξης κειμένου, δίνοντας μια αίσθηση μοναδικότητας στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας!