Customized Σουβέρ που θα εντυπωσιάσουν

Σουβέρ: μικρό κομμάτι από ύφασμα, χαρτί, φύλλο φελού κτλ., επάνω στο οποίο ακουμπούν ένα ποτήρι, για να μην εφάπτεται στην επιφάνεια τραπεζιού ή άλλου επίπλου. [λόγ. < γαλλ. Sous-verre]. Έτσι ορίζεται το σουβέρ στο λεξικό του Τριανταφυλλίδη! 

Πως όμως το σουβέρ μπορεί να επηρεάσει τη διακόσμηση του σπιτιού μας;

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και που είναι πολύ σημαντικές στη γενικότερη διακόσμηση του σπιτιού και πιο ειδικά στη διακόσμηση της κουζίνας. Σε ένα τέτοιο χώρο όπου είναι πιο περιορισμένος από τους άλλους οι επιλογές όσον αφορά την διακόσμηση του χώρου πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικές ακόμα και όταν αυτές αφορούν τα σουβέρ! 

Τα σουβέρ χρησιμοποιούνται με σκοπό να τοποθετούνται ανάμεσα στα φλυτζάνια ή στα ποτήρια και στο έπιπλο που θα τα ακουμπήσετε ώστε να μην λερωθεί ή φθαρεί η επιφάνειά του. Ακόμα είναι πολύ χρήσιμα για να ακουμπάτε τις κατσαρόλες σας και τα τηγάνια σας όταν καίνε και θέλετε να τα ακουμπήσετε στον πάγκο της κουζίνας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να προστατέψετε τις επιφάνειές σας από τα διάφορα σημάδια αλλά και να δώσετε μια όμορφη αίσθηση στον χώρο. 

Μάλιστα αυτό το οποίο είναι ακόμα πιο όμορφο είναι τα σουβέρ αυτά να έχουν τη δική σας προσωπική πινελιά και να είναι ακριβώς όπως τα έχετε φανταστεί. Να έχουν πάνω τους κάτι ιδιαίτερο, ένα όνομα, ένα σχέδιο ακόμα και ένα λογότυπο της επιλογής σας. Κάτι που να δείχνει ότι κάποιος ασχολήθηκε μαζί τους! 

Σουβέρ που όταν τα βλέπετε εσείς και οι καλεσμένοι σου θα σας φτιάχνουν τη διάθεση και θα χαμογελάτε, καθώς θα δείχνουν ένα μέρος του δικού σας στυλ και προσωπικότητας. 

Δεν χρειάζεται λοιπόν να κουραστείτε για να ψάξετε τις καλύτερες προτάσεις για σουβέρ, τα μοναδικά δηλαδή κομμάτια που θα ξεχωρίζουν για πάντα. Στην 3D Revolution δημιουργούμε τα δικά σας Customized Σουβέρ, κατασκευασμένα από Plexiglass, φελλό, ή ξύλο οξιάς! Χαράξτε τα αγαπημένα σχέδια ή ακόμα και το λογότυπο της εταιρείας σας! Μπορεί ακόμα να αποτελέσει ιδανικό προσωπικό αλλά και εταιρικό δώρο που πραγματικά θα εντυπωσιάσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα!