Ιδανικά μικρά stand για κινητά και tablet

Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία έχει εισχωρήσει στην καθημερινότητα όλων μας. Με τη ραγδαία εξέλιξη που έχει γνωρίσει τις τελευταίες δεκαετίες έχει επηρεάσει τη ζωή των ανθρώπων, δημιουργώντας πρωτόγνωρα δεδομένα για την προώθηση της δημιουργικότητας, αλλά και νέες συνθήκες για τους στόχους που θέτουν πλέον οι άνθρωποι.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς τι κρατούσαμε στα χέρια μας πριν αρκετά χρόνια και τι κρατάμε σήμερα! Οι περισσότεροι άνθρωποι του κόσμου, κάθε ηλικίας, ξεκινούν και τελειώνουν τη μέρα τους με ένα κινητό και ένα tablet στο χέρι. Το πόσο σημαντικά έχουν γίνει αυτά τα δύο μέσα για τους ανθρώπους φαίνεται από την ώρα που περνούν χρησιμοποιώντας τα. 

Τα κινητά και τα tablet αποτελούν αυτή τη στιγμή κύρια “εργαλεία” επικοινωνίας και έκφρασης εκπληρώνοντας ταυτόχρονα πάγιες ανάγκες του ανθρώπου με έναν ιδιαίτερα σύγχρονο τρόπο. Παράλληλα ψυχαγωγούν και ενημερώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό της κοινωνίας.

Τα κινητά και τα tablet έχουν μετατραπεί και σε πολύ χρήσιμα “εργαλεία” αγοράς προϊόντων, τόσο για τον καταναλωτή όσο και για την επιχείρηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι 1 στους 4 καταναλωτές χρησιμοποιεί το κινητό του για να συγκρίνει τιμές ακόμα και τη στιγμή που ετοιμάζεται να κάνει μία αγορά, ενώ οι πληρωμές μέσω κινητού και tablet αναμένεται να ξεπεράσουν το 40% των συνολικών συναλλαγών στις μεγάλες αγορές!

Ένα ζήτημα παρόλα αυτά, που όλοι πρέπει να προσέξουμε είναι, ότι η συχνή και καθημερινή χρήση κινητών και tablet μπορεί να τραυματίσει τα δάχτυλά μας! Όπως μια χειρωνακτική εργασία μπορεί να προκαλέσει πόνους στους ώμους και τα γόνατα, έτσι και η συχνή χρήση του κινητού και του tablet μπορεί να τραυματίσει τα δάκτυλα και πιο συγκεκριμένα τους αντίχειρες. 

«Συναντάμε όλο και περισσότερα περιστατικά με τενοντίτιδες στον αντίχειρα και τον καρπό», λέει η Karen Jacobs, επαγγελματίας θεραπεύτρια στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και ιδρύτρια του διεπιστημονικού περιοδικού Work: Α Journal of Prevention, Assessment and Rehabilitation. «Είναι ένα ζήτημα που όλοι πρέπει να προσέξουμε».

Προτού φθάσετε, όμως, σε αυτό το σημείο, αξίζει να δοκιμάσετε το πιο χρήσιμο gadget με το οποίο μπορείτε να απολαμβάνετε άνετα από την συσκευή σας ότι και αν παρακολουθείτε, αλλά και να πληκτρολογείτε χωρίς να κουράζετε τα δάκτυλα και τους αντίχειρές σας! Αυτό το gadget δεν είναι άλλο από το stand για κινητά και τάμπλετ.

Στη 3D Revolution θα βρείτε stand ιδανικά για το κινητό σας και το tablet σας, σε διάφορα σχέδια όπως Ferrari, NBA, boxer αλλά και με το ίδιο το μονόγραμμα σας!