Φτιάχνοντας δώρα για να ξεχωρίσουν

Όταν σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα δώρο σε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το δώρο αυτό να είναι αφενός ξεχωριστό και ιδιαίτερο και αφετέρου να αναδεικνύει την προσωπικότητα αλλά και το στιλ του παραλήπτη. 

Ίσως για τους ανθρώπους που έχουν φαντασία, δημιουργικό πνεύμα και φυσικά αρκετή υπομονή, το δώρο αυτό θα μπορούσε να ήταν κάτι χειροποίητο! Εάν όμως ανήκετε στην κατηγορία αυτών που δεν φημίζονται ούτε για την καλλιτεχνική τους φύση αλλά ούτε και για την υπομονή τους τότε καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στην 3D Revolution

Μία επαναστατική εταιρεία 3D εκτυπώσεων που εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες για να παράγει το τελικό προϊόν προς τον καταναλωτή. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2018, έπειτα από αρκετά έτη εμπειρίας στο χώρο του 3D Printing και Interior Design.

Η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης έχει απεριόριστες εφαρμογές και προεκτάσεις στην καθημερινότητά μας.

Το προσωπικό μας είναι κοντά σας με πλούσιες προτάσεις και λύσεις, για να υλοποιήσουμε από κοινού όλες τις ιδέες σας. Αναλαμβάνουμε κάθε διαδικασία που σχετίζεται με το σκανάρισμα, την εκτύπωση, τη χάραξη και την αναπαραγωγή μοντέλων. Ακόμα, δημιουργούμε όμορφα κοσμήματα, αντικείμενα διακόσμησης, εταιρικά αλλά και πιο προσωπικά δώρα.

Δώρα εξατομικευμένα και μοναδικά, που αφήνουν το «αποτύπωμά» τους και που στο μέλλον θα ξυπνούν όμορφες αναμνήσεις! Η πραγματική άλλωστε ουσία του δώρου κρύβεται στην προσφορά αγάπης! 

Τα δώρα αποτελούν ευγενικές χειρονομίες και αυτό που τα κάνει πραγματικά να ξεχωρίζουν είναι οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτά και οι μεταξύ μας σχέσεις! Αυτά τα όμορφα συναισθήματα που κρύβουμε ο ένας για τον άλλον! 

Ίσως τελικά τα δώρα που ξεχωρίζουν να είναι αυτά που έχουν τη δική μας πινελιά. Που βασίζονται σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μας, μια κορνίζα με μία φωτογραφία! 

Γιατί κάθε δώρο είναι μοναδικό, εφόσον το δίνουμε με την καρδιά μας!