Επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα φωτιστικά: Ένα ιδιαίτερο γιορτινό δώρο

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των δώρων. Δώρα κάτω από το δέντρο, δώρα κάτω από μαξιλάρια, κρυμμένα σε ντουλάπες, αυτοκίνητα, τσέπες, τσάντες και όπου μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους.

Δώρα για τους συγγενείς, τους φίλους, τους συναδέλφους από τη δουλειά, δώρα για τους ανθρώπους που αγαπάμε και που περάσαμε μαζί τους στιγμές και εμπειρίες που θα θυμόμαστε! Τα δώρα είναι ευγενικές χειρονομίες. Σύμβολα αγάπης, φιλίας και ευγνωμοσύνης.

Τα δώρα που παίρνουμε για τους ανθρώπους που αγαπάμε, θέλουμε να είναι μοναδικά και ξεχωριστά και τόσα ιδιαίτερα, που θα γεμίσουν χαμόγελα τα πρόσωπα των αγαπημένων μας! Ίσως αυτή να είναι κι η ουσία ενός δώρου. Το να δίνεις κάτι με χαρά, αγωνιώντας να δεις εκείνο το χαμόγελο στο πρόσωπο του ανθρώπου που το λαμβάνει. Αγωνιώντας να δεις στον παραλήπτη του δώρου σου, αυτό το συναίσθημα που θα σε γεμίσει με την ικανοποίηση, ότι τελικά τα κατάφερες!

Στην προσπάθειά μας όμως, να εντυπωσιάσουμε τους άλλους δυστυχώς ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό. Ξεχνάμε πως τα πιο ουσιαστικά δώρα, δεν έχουν ούτε συγκεκριμένη τιμή ούτε ημερομηνία λήξης. Έχουν, όμως, κάτι άλλο, που τα καθιστά ανεκτίμητα και αναντικατάστατα. Έχουν ψυχή και προσωπικότητα.

Το δώρο πρέπει να έχει τη δική σας προσωπική σφραγίδα και υπογραφή. Τα προσωποποιημένα δώρα, μαρτυρούν τον χρόνο που ξόδεψε κάποιος για να το διαλέξει, με τη σκέψη του στο αγαπημένο του πρόσωπο. Την ενέργεια που χρειάστηκε για να μαντέψει τι είναι αυτό που θα δώσει χαρά στο πρόσωπο για το οποίο προορίζεται το δώρο.

Δείξτε λοιπόν την αγάπη σας, με τα μοναδικά χριστουγεννιάτικα επιτραπέζια φωτιστικά, της 3D Revolution και μεταφέρετε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι των αγαπημένων σας προσώπων!

Επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα φωτιστικά με απεικόνιση δάσους, ginger house, Santa Claus! Χαράξτε τα ονόματα που επιθυμείτε, επιλέξτε το χρώματα βαφής και χαρίστε στους αγαπημένους σας ένα ιδιαίτερο γιορτινό δώρο, που θα γεμίσει κάθε γωνιά του σπιτιού τους με τη ζεστή λάμψη με την οποία είναι συνώνυμες οι γιορτές.

Και θυμηθείτε ότι τα δώρα αυτά είναι μοναδικά γιατί σχεδιάστηκαν και δόθηκαν από καρδιάς. Γιατί πίσω απ’ τα δυο χέρια που εκτείνονταν για να τα δώσουν, υπήρχε μια άδολη προσφορά. Υπήρχε ένα αγαπημένο πρόσωπο που απολάμβανε και ένιωθε χαρά από την ίδια την προσφορά του!