Ένα εντυπωσιακό γιορτινό τραπέζι με ξεχωριστά σουβέρ

Στην ερώτηση, που κρύβεται η μαγεία των Χριστουγέννων, ίσως η απάντηση να βρίσκεται στο ότι ξαφνικά όλη η διάθεση μας αλλάζει και αρχίζουμε να νιώθουμε πιο όμορφα και να πιάνουμε τον εαυτό μας να χαμογελά ασυναίσθητα! Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που τα περιμένουμε όλοι κάθε χρόνο με μεγάλη ανυπομονησία. Γιατί αυτό το συναίσθημα και αυτή η θετική και γιορτινή διάθεση είναι που μας λείπει όλο τον υπόλοιπο καιρό!

Η λίστα με τα δώρα, το στόλισμα του δέντρου, οι χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες, το μενού και η διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, γίνεται με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό!

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, εκτός από το καλό φαγητό και τα εκλεκτά κρασιά, απαιτεί και άριστη παρουσίαση, με το στρώσιμο του να αποτελεί βασικό παράγοντα της επιτυχίας του. Κάτι που μπορείτε να καταφέρετε με λίγη εκ των προτέρων προετοιμασία, δημιουργικότητα και φαντασία.

Επειδή λοιπόν, τα διατροφικά γούστα ποικίλουν, υπάρχει ακόμα ένας τρόπος ώστε να συγκεντρώσετε τα θετικά σχόλια όλων, στο γιορτινό τραπέζι σας και δεν είναι άλλος από την όμορφη και προσεγμένη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του.

Η όμορφη εμφάνιση και το εντυπωσιακά στολισμένο γιορτινό τραπέζι, είναι κάτι πολύ σημαντικό τις ημέρες που έρχονται. Ακόμα κι αν το χριστουγεννιάτικο φετινό τραπέζι θα είναι στρωμένο μόνο για λίγους φίλους ή την οικογένειά σας, η διακόσμησή του πρέπει και πάλι, να είναι χαρούμενη και πρωτότυπη.

Είναι το όμορφο λευκό τραπεζομάντηλο, τα επίσημο σερβίτσιο, που βγαίνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, τα κρυστάλλινα ποτήρια και τα σουβέρ τους. Αυτή η τόσο μικρή λεπτομέρεια που όμως μπορεί να γίνει το επίκεντρο ολόκληρου του τραπεζιού! Πόσο μάλιστα όταν σας δίνετε η δυνατότητα, να διαλέξετε σουβέρ με το αγαπημένο σας χρώμα αλλά και γιατί όχι με χαραγμένο το όνομα των καλεσμένων σας. Ένα διακοσμητικό στοιχείο που καλωσορίζει τους καλεσμένους σας και δείχνει ότι τους έχετε σκεφτεί!

Με τα σουβέρ κρατάτε το τραπέζι σας καθαρό και το χώρο σας στιλάτο

Σκεφτείτε τη χαρά και τη λάμψη στα μάτια των αγαπημένων σας, όταν καθίσουν στο γιορτινό τραπέζι και δουν στα σουβέρ, χαραγμένο το όνομά τους! Μην διστάσετε λοιπόν να δημιουργήσετε εξατομικευμένα σουβέρ, είτε για το γιορτινό σας τραπέζι είτε ως δώρο στους αγαπημένους σας, ή ακόμα και στους συναδέλφους σας. Αν μάλιστα χαράξετε και ένα μήνυμα αποκλειστικά για εκείνους, μια φράση που θα άφηνε το «αποτύπωμά» σας και με το χρόνο θα προσέδιδε σε αυτό συναισθηματική αξία, τότε το δώρο θα έμενε πραγματικά αξέχαστο και στο απώτερο μέλλον θα ξυπνούσε όμορφες αναμνήσεις.

Στη 3D Revolution σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε τα σουβερ σας, όπως τα θέλετε, ανάλογα με την έμπνευση και τη διάθεση που έχετε εκείνη τη στιγμή, για το πως θέλετε να διακοσμήσετε το γιορτινό σας τραπέζι.

Μπορείτε ακόμα να τα προσφέρετε και ως δώρο και να κλέψετε τις εντυπώσεις! Τα προσωποποιημένα δώρα, μαρτυρούν τον χρόνο που ξόδεψε κάποιος για να τα διαλέξει, με τη σκέψη του στο αγαπημένο του πρόσωπο. Την ενέργεια που χρειάστηκε για να μαντέψει, τι είναι αυτό που θα του δώσει χαρά. Τη μαγεία που πρόσθεσε για να χαρίσει στην απρόσωπη ύλη τη δική του φωνή, αυτή τη μαγεία που πηγάζει από τις μέρες των Χριστουγέννων και θέλουμε να μας ακολουθεί όλο το χρόνο!