Τα προσωποποιημένα δώρα δεν τα ξεχνάς

Κάθε φορά που πλησιάζουν τα γενέθλια των αγαπημένων μας προσώπων, οι ονομαστικές εορτές τους, όταν διανύουμε εορταστικές περιόδους (Χριστούγεννα, Πάσχα), αλλά και κάποιες φορές χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, σκεφτόμαστε τα δώρα που θέλουμε να τους χαρίσουμε!

Ψάχνουμε αυτό το δώρο που μόλις το δουν θα χαμογελάσουν και κάθε φορά που θα το βλέπουν, θα μας θυμούνται!

Τα δώρα που μένουν αξέχαστα είναι αυτά που φέρουν τη δική μας υπογραφή. Αυτά τα οποία προέκυψαν μετά από σκέψη, για ό,τι αρέσει στα αγαπημένα μας πρόσωπα! Για τα χόμπι τους, για τις ανάγκες τους και γενικά για όλα αυτά τα οποία τους ευχαριστούν.

Είναι αυτά τα δώρα που αφιερώσαμε περισσότερο χρόνο για να τα βρούμε, για να σκεφτούμε πως ακριβώς θέλουμε να είναι, το σχήμα, το χρώμα, το μήνυμα, τη φωτογραφία που θα θέλαμε να απεικονίζουν.

Με λίγα λόγια είναι τα προσωποποιημένα δώρα, αυτά δηλαδή που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για τον παραλήπτη μας και πραγματικά δεν θα ξεχαστούν ποτέ! Τα δώρα είναι κάτι περισσότερο από μια ευγενική κίνηση και αυτό επειδή δείχνουν κι αντικατοπτρίζουν αυτό που αισθανόμαστε για τους αγαπημένους μας!

Σκεφτείτε τη λάμψη των ματιών τους και τα μεγάλα χαμόγελα, όταν θα τους προσφέρετε ένα δώρο το οποίο είναι προσωποποιημένο και φτιαγμένο μόνο για αυτούς!

Μην το σκέφτεστε λοιπόν δημιουργήστε προσωποποιημένα δώρα που έχουν την προσωπική σας πινελιά!

Στη 3D Revolution σας δίνετε η δυνατότητα να δημιουργήσετε δώρα για τους αγαπημένους σας όπως το θέλετε, ανάλογα με την έμπνευση και τη διάθεση που έχετε εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε μάλιστα να γράψετε μια φράση που θα δείχνει όλα όσα σημαίνει ο άλλος για σας ή να χαράξετε μια φωτογραφία της επιλογής σας ακόμα και το όνομα του αγαπημένου σας προσώπου!

Η 3D Revolution είναι μία καινοτόμος εταιρεία 3D εκτυπώσεων, που εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες για να παράγει το τελικό προϊόν προς τον καταναλωτή. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2018, έπειτα από αρκετά έτη εμπειρίας στο χώρο του 3D Printing και Interior Design. Έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει τις απεριόριστες εφαρμογές και προεκτάσεις που μπορεί να έχει η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης στην καθημερινότητά μας, δημιουργεί custom made προϊόντα, κάνοντας πράξη οποιαδήποτε ιδέα σας.