Πρωτότυπο φωτιστικό μονόγραμμα με το όνομά σας

Είναι γεγονός ότι ως μεσογειακός λαός είμαστε άμεσα συνδεδεμένοι με το φυσικό φως, που μάλιστα επηρεάζει τόσο την ψυχολογία μας όσο και τη διάθεσή μας! Στη διάρκεια της ημέρας, ο φυσικός φωτισμός επηρεάζει διαφορετικά τον χώρο μας σε σχέση με τον τεχνητό που δημιουργούμε με διάφορους τρόπους.

Υπάρχουν διάφορα είδη τεχνητού φωτισμού που είναι άμεσα συνυφασμένα με το σύγχρονο σπίτι και τη διακόσμησή του.

Ο σωστός φωτισμός μάλιστα αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς της σύγχρονης διακόσμησης. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι ο φωτισμός στον χώρο μας πρέπει να είναι ανάλογος με τις συνήθειες μας αλλά και τις περιστάσεις! Είναι σημαντικό να επιτυγχάνουμε ισορροπία ανάμεσα στην ατμόσφαιρα και τη λειτουργικότητα, προκειμένου να φωτίσουμε κατάλληλα τον χώρο που ζούμε.

Το σπίτι μας αλλά και γενικότερα ο χώρος μας έχει διακοσμηθεί με τη δική μας αισθητική! Από τα χρώματα, το design και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε αυτό, μέχρι και τον φωτισμό!

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε λοιπόν, είναι ότι ένα φωτιστικό μπορεί είτε να αναδείξει ένα χώρο, είτε να τον υποβαθμίσει αισθητικά, αυτός είναι και ο λόγος που η σωστή επιλογή φωτιστικών έχει πολύ μεγάλη σημασία!

Τα κριτήρια για τον σωστό φωτισμό είναι:

  • Nα μην κουράζει τα μάτια μας
  • Nα βελτιώνει την διάθεση μας
  • Όταν χρειάζεται, να μας κάνει παραγωγικούς και δημιουργικούς

Ο κατάλληλος λοιπόν φωτισμός δεν έχει μόνο αισθητικά αλλά έχει και λειτουργικά οφέλη! Αφού βοηθά την διάθεσή μας, την ξεκούραση, τη χαλάρωση την ηρεμία, την ζωντάνια και την δημιουργικότητα. Επηρεάζει ακόμα και την εικόνα που μας δίνει το χρώμα των τοίχων! Ένα όμορφο χρώμα και το κατάλληλο φωτιστικό μπορούν να απογειώσουν τον χώρα σας!

Ο τρόπος με τον οποίο θα φωτίσετε έναν χώρο κάνει την διαφορά στην λειτουργικότητά του, ανεξάρτητα το μέγεθός του. Ανανεώστε λοιπόν τον χώρο σας με ένα υπέροχο φωτιστικό με το μονόγραμμά σας! Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά χρώματα και όμορφους φωτισμούς και κάντε και εσείς τη διαφορά!

Στη 3D revolution δημιουργούμε πρωτότυπα φωτιστικά που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας και να δώσουν στον χώρο μια ιδιαίτερη αισθητική. Παρέχουμε custom made φωτιστικά με το μονόγραμμά που θα επιλέξετε! Μοναδικά χρώματα και σχέδια τα οποία κατανέμουν ομοιόμορφα τον φωτισμό στον χώρο σας δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!