Μοναδικά led illusion επιτραπέζια φωτιστικά

Ο σωστός φωτισμός, δεν αποτελεί απλά μια λεπτομέρεια στη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά ένα πολύ σημαντικό μέρος της που μπορεί να αλλάξει όλη την αισθητική του χώρου μας με μια μικρή προσπάθεια! Αν μάλιστα, επιθυμείτε ευελιξία στην ένταση του φωτισμού, όπως και ιδιαίτερο στιλ στις λεπτομέρειες του δωματίου, τα επιτραπέζια φωτιστικά αποτελούν την ιδανική λύση για εσάς.

Τα επιτραπέζια φωτιστικά είναι πρακτικά και λειτουργικά, είναι μοντέρνα και δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στον χώρο, συμπληρώνοντας τον υπόλοιπο φωτισμό με ένα πολύ απαλό άγγιγμα.

Ένας χώρος που φωτίζεται σωστά, αυτομάτως αναβαθμίζεται. Σε έναν τέτοιο χώρο, μπορούμε να δουλεύουμε καλύτερα, να περνάμε χαλαρές στιγμές, ακόμα και να διαβάζουμε πιο άνετα. Ο σωστός φωτισμός, δεν αποτελεί απλά μια λεπτομέρεια στη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά ένα πολύ σημαντικό μέρος της που μπορεί να αλλάξει όλη την αισθητική του χώρου μας με μια μικρή προσπάθεια! Ο φωτισμός στους εσωτερικούς χώρους, προσδίδει έναν οικείο χαρακτήρα, σχεδόν ειδυλλιακό, που μας καλωσορίζει σε κάθε δωμάτιο.

Τα επιτραπέζια φωτιστικά, λειτουργικά, επιβλητικά και μοντέρνα, δίνουν ιδιαίτερο στιλ στο χώρο και ολοκληρώνουν τη διακόσμηση του. Λειτουργώντας ως κύρια ή συμπληρωματικά φωτιστικά δημιουργούν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και αναδεικνύουν την επίπλωση και τη διακόσμηση ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου.

Παράλληλα προσφέρουν μια ιδιαίτερη αισθητική στο συνολικό design του σπιτιού, ακόμα και εάν ο χώρος είναι περιορισμένος. Ένα επιτραπέζιο φωτιστικό μπορεί επίσης να δώσει κατευθυνόμενο φως και να χρησιμοποιηθεί με σκοπό να προβληθεί περισσότερο ένα σημείο του χώρου. Μάλιστα όλες οι νέες τάσεις στη διακόσμηση, δείχνουν ότι τα κρεμαστά φωτιστικά έχουν δώσει πλέον τη σκυτάλη στα επιτραπέζια φωτιστικά.

Στη 3D revolution δημιουργούμε πρωτότυπα φωτιστικά που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας και να δώσουν στον χώρο μια ιδιαίτερη αισθητική. Παρέχουμε custom made Led Illusion φωτιστικά, που θυμίζουν γλυπτά από φως. Εκλεπτυσμένα και κομψά, σχέδια τα οποία διαθέτουν τεχνολογία Led κατανέμοντας ομοιόμορφα τον φωτισμό και δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με ένα πρωτότυπο δώρο, 3D Led Illusion φωτιστικό, με δυνατότητα χάραξης ονόματος φράσης ή φωτογραφίας της επιλογής σας. Επιλέξτε χρώμα φωτισμού και κλέψτε τις εντυπώσεις, κρατώντας ζωντανές τις αναμνήσεις σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!