Μια θήκη ξυλομπογιές: Ένα μοναδικό δώρο για μια μοναδική σχολική χρονιά

Σεπτέμβριος. Ο μήνας που σηματοδοτεί ένα τέλος και μια αρχή. Το τέλος του καλοκαιριού και των διακοπών κι η αρχή, για άλλη μια φορά, των υποχρεώσεων. Τα σχολεία ανοίγουν και το πρώτο κουδούνι χτυπά, σηματοδοτώντας την επιστροφή των μαθητών στα θρανία!

Τι ωραία που είναι η αρχή κάθε σχολικής χρονιάς και αυτή η απαράβατη ιεροτελεστία, που με τόση χαρά απολαμβάνει κάθε παιδί. Ξεκινώντας από το τι θα βάλει την πρώτη μέρα, πώς θα είναι η καινούρια τάξη, οι νέοι συμμαθητές και οι καθηγητές του. Σχολιάζοντας απαραιτήτως τα νέα του καλοκαιριού, το που πήγε και πως πέρασε και φυσικά καταστρώνοντας σχέδια για μια μοναδική σχολική χρονιά!

Η συνέχεια της ιεροτελεστίας, υπαγορεύει την καταγραφή της λίστας και όλων αυτών που πρέπει να αγοραστούν. Τετράδια, χρωματιστές τσάντες, μεγάλες κασετίνες, πολύχρωμες ξυλομπογιές, είναι μόνο κάποια από τα σχολικά είδη που θα χρειαστεί, κάθε μαθητής ή μαθήτρια του δημοτικού του γυμνασίου ακόμα και του λυκείου!

Τα μαθητικά χρόνια και το σχολείο αποτελούν το σημείο αναφοράς για τους περισσότερους μαθητές και δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να τα κάνουν ξεχωριστά κι αλησμόνητα! Τι χρειάζεται;

Ένα θρανίο, ξυλομπογιές και μπόλικη φαντασία. Γιατί ένα κομμάτι ξύλο έχει θαυματουργές ιδιότητες!

Είναι ένα «όχημα» έκφρασης που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να βγαίνουν εκτός «ορίων» και να δίνουν δικά τους σχήματα και χρώματα στις σκέψεις τους! 

Με μια θήκη ξυλομπογιές και με λίγη φαντασία, τα παιδιά, εκφράζονται, υπερβάλλουν, μεγαλουργούν. Χρησιμοποιούν χέρια, μάτια, μυαλό τα συντονίζουν σε πλήρη αρμονία και δημιουργούν!

Μέσα από το έργο των παιδιών, μπορείτε να βρείτε εικόνες από καθημερινά πράγματα που τους έχουν κάνει εντύπωση, διάφορες δημιουργίες που πηγάζουν από τη μεγαλειώδη φαντασία τους και, τέλος, το πιο σημαντικό από όλα, μπορείτε να ερμηνεύσετε τα συναισθήματα τους!

Η 3D Revolution, έχει δημιουργήσει για όλους τους μικρούς της φίλους μια υπέροχη ξύλινη θήκη με ιδιαίτερες ξυλομπογιές από κορμό δέντρου! Παρέχει τη δυνατότητα χάραξης ονόματος στις ξυλομπογιές καθώς και τη δυνατότητα χάραξης παιδικού ήρωα ή φωτογραφίας ή ακόμα και φράσης στη ξύλινη θήκη. Η συσκευασία διαθέτει 10 ξυλομπογιές με την μια από αυτές να είναι ταυτόχρονα και μπρελόκ!

Κάντε ένα μοναδικό δώρο, σε κάθε παιδί που ξεκινά τη νέα του σχολική χρονιά και βάλτε χρώμα στα μαθητικά του χρόνια!