Δερμάτινος χαρτοφύλακας: Το τέλειο δώρο για συναδέλφους

Στον χώρο εργασίας μας, στο γραφείο μας, στην εταιρεία μας θα συναντήσουμε διάφορους τύπους συναδέλφων. Κάποιους από αυτούς μπορεί να τους συμπαθούμε, κάποιους άλλους να προσπαθούμε να τους αποφύγουμε και κάποιους μπορεί να μην τους αντέχουμε καθόλου. Λογικό δεν γίνεται άλλωστε να έχουμε την ίδια σχέση με όλους! 

Υπάρχουν όμως και αυτοί οι συνάδελφοι με τους οποίους δέσαμε από την αρχή! Εκείνοι που ταίριαξαν οι χαρακτήρες μας, που είχαμε κοινά ενδιαφέροντα και μας βοηθούν ώστε κάθε μέρα να περάσει ευχάριστα το 8ώρο στη δουλειά. 

Οι συνάδελφοι αυτοί μπορούν να καταλάβουν με το που θα μας δουν το πρωί εάν έχουμε όρεξη ή εάν είμαστε έτοιμοι να αποκοιμηθούμε στο πληκτρολόγιο. Με ένα βλέμμα ξέρουν εάν είμαστε ήρεμοι, αγχωμένοι ή εάν μας απασχολεί κάτι σοβαρό. 

Με τους ανθρώπους αυτούς νιώθουμε τόσο άνετα που μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα, τα όνειρά μας, τις τρέλες μας, τις φοβίες μας, ακόμα και τα καινούργια μας φλερτ! 

Εάν σκεφτεί κανείς πόσες ώρες της ημέρας περνάει κανείς στον εργασιακό του χώρο θα καταλάβει ότι οι συνάδελφοί μας είναι οι άνθρωποι που μας ζουν καθημερινά, πολύ περισσότερο και από κάποιους πιο δικούς μας ανθρώπους. Αυτός είναι και ο λόγος που τους μαθαίνουμε και μας μαθαίνουν τόσο καλά! 

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που μεταξύ μας αναπτύσσουμε ακόμα και έναν εντελώς δικό μας τρόπο επικοινωνίας! Έχουμε τα δικά μας αστεία, τη δική μας γλώσσα επικοινωνίας που μόνο εμείς γνωρίζουμε! 

Είναι πραγματικό πολύ όμορφο όταν στον χώρο εργασίας μας συναντάμε ανθρώπους που τους νοιαζόμαστε και τους σεβόμαστε, τόσο ώστε να δημιουργηθεί μεταξύ μας μια όμορφη φιλία την οποία μπορεί να διατηρήσει κανείς και εκτός δουλείας. 

Χαρίστε λοιπόν στους συναδελφους της καρδιάς σας ένα notebook δερματίνης (δερμάτινο χαρτοφύλακα) και προσθέστε μια νότα πολυτέλειας στο γραφείο τους με το δικό σας ξεχωριστό τετράδιο! Τόσο ξεχωριστό όσο αυτοί!